2777
2789
عنوان

منم یک گاف بگم از فیلم آوای باران...

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 39 پست

گاف دلدادگان این بود که امیر دوسه سال از ارغوان بزرگ تر بود افسانه چطور شک نکرد چطور اگه امیر بعد ارغوان به دنیا اومده چرا از ارغوان بزرگ تره

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه فیلما سوتی دارن تو دلداگانم وقتی فرزانه بچه مرضیه را دزدید تو ماشین اون یارو گفت اسمشو چی میزاری ...

واقعا؟😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

آره دلدادگان گافش خیلی گنده بود

حیف که حوصلم نمیشه تایپ کنم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

اوه پایتخت پره این گاف هاست مثلا یه جا میگه پسرمون فرهاد سربازه بعدن میشه بهتاش،یه جا نقی گفته دو تا خواهر دارم شد یدونه،میگه بیست ساله مادرم مرده ولی هما ح ده ساله زن نقیه با مادرشوهرش خاطره دارع ،پسر فهمیمه در عرض پنج سال میشه نوجوان و با دو قلو ها دو سه سال تفاوت سن داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
افرین راست میگیا 

آره

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
اوه پایتخت پره این گاف هاست مثلا یه جا میگه پسرمون فرهاد سربازه بعدن میشه بهتاش،یه جا نقی گفته دو تا ...

اون که پره ما در ارسطو که خدمتکار بود تو پایتخت ۲  اون اقاهه عرب سوریه ای بود همون پدر قباد تو پایتخت ۲ هست و.... 😂😂😂😂سخت نگیرین 

اره یبار دیگه ببین قشنگ دقت کن بعدم تازه سناشونم دقیق درنمیاد وسوتی داره

فردا تو تکرارش هست که ببینم؟

بالاخره شاید حواسش نبوده انقدر نقشه کشیده😐🤣شاید برا امیر رفتن شناسنامه جدید گرفتن چون مالک و مرضیه حتی تاریخ ازدواجشون به سن امیر نمیخوره

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

اون که پره ما در ارسطو که خدمتکار بود تو پایتخت ۲  اون اقاهه عرب سوریه ای بود همون پدر قباد تو ...

😂😂😂😂😂اون ک زیاد اره  ولی حداقل نسبت ها و سن ها رو رعایت کنم خب ما داریم باهاشون زندگی میکنیم بعدم مرد این همه بیکار کل فیلم نقی بیکاره یا اخراج شده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
😂😂 ولی در کل از همه سریال ها بیشتر دوسش دارم 

اره کاش رعایت کنن چون منم دوسش دارم حیفه مخصوصا الان ک کل قسمت ها رو پشت هم میزارع بیشتر متوجه میشیم سوتی ها رو