2777
2789
عنوان

منم یک گاف بگم از فیلم آوای باران...

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نیس دیشب بود اون قسمت ..نه امیر که میدونه بچه واقعی اینا نیست امشب نشون داد

میدونه؟😐😐😐😐

کی بش گفت؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

اره کاش رعایت کنن چون منم دوسش دارم حیفه مخصوصا الان ک کل قسمت ها رو پشت هم میزارع بیشتر متوجه میشیم ...

نمیدونم چرا اینچیزارو توجه نمیکنن بالاخره باید دقت کنن من خیلی این چیزا رو متوجه میشم مثلا توهمون پایتخت دو بود فکرکنم  گنبد وگلدسته گفتن سن ارسطو ۳۰ سالس بعد تو پایتخت آخری که سارا نیکا بزرگ شدن حداقل ۱۰ سال گذشته ارسطو باید ۴۰ سالش باشه ولی بازم میگن ۳۰ ۳۵ سالشه🤣

نمیدونم چرا اینچیزارو توجه نمیکنن بالاخره باید دقت کنن من خیلی این چیزا رو متوجه میشم مثلا توهمون پا ...

فکر نمیکنن ما اینقدر درگیر بشیم 😁

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بزرگ بود چهار سالش بود اوردنش دیگه بچه ۴ ساله میدونه پدر مادرش فرق داره ازهمون بچگی بهش گفتن

نه بابا از کجا میدونه

یادش میره کم کم 

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

مام بیکار اخه شونصدبار پایتختا دیدیم خودشون انقدر ندیدن😂

والا بعد هما حامله است یک ماهه میگع پسر بود😕آخه یک ماه جنسیت مشخص نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.