2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از الان بگم اگه خوندی برای حل مشکلم دعا کن 

۱۱ رکعت  

۸ تا دورکعتی  به نیت نماز شب  ۲ رکعت بنیت نماز شفع و یک رکعت به نیت نماز وتر   

۸ تا مثل نماز صبح بخون 

دورکعت شفع :مثل نماز صبح ولی در رکعت اول بعد از حمد سوره ناس  و در رکعت دوم بعد از حمد سوره فلق 

نماز وتر هم حمد بخون بعد سه بار توحید و یکبار ناس و یبار فلق بعد قنوت بگیر برای ۴۰ تا مومن مرده یا زنده دعا کن دعاشو تو نت بزن ۳۰۰بار الهی العفو ۷۰ بتر استفرالله و اتوب علیه و ۷ بار هم یک دعای دیگه که یاد ندارم بعد هم رکوع و سجده و تشهد و سلام 

منو یادت نره 🙂

بارداریت چی شد به پسره گفتی حامله ای چی گفت؟ 

کی عقد میکنین؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اسی جان عزیزم اگه واقعا نیاز به معنویات داری اولین راهش ترک محرماته ...اولین اقدام دست از رابطه با اون پسره بردارمیدونی عزیزم این رابطه حکمش زناست و گناه کبیره محسوب میشه ...میدونی چقد برا بدنت آسیب زاست خدای نکرده ممکنه بیماری جنسی بگیری .ارزش وجودی تو خیلی بیشتر از اینه که خودت را راحت چند ساله در اختیار نامحرم بزاری بدون اینکه هیچ تعهدی نسبت به شما داشته باشه.  پس قدر خودت را بدون .پس در درجه اول توبه کن و بعد هم سعی کن واجباتت را به جا بیاری مخصوصا نماز اول وقت شاید اون وقت بتونی توفیق خواندن نماز شب هم بدست بیاری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز