۵۰ ساله توخونه تنهامیذارید؟من وقتی ۱۸سالم بود دخترخاله مامانم و شوهرش وپسرش اومدن شهرستان خونمون بعد مامانم وخواهرم و دخترخالش رفتن خیابون بابام هم باپسرش رفت بیرون بابام منو شوهردخترخالمو تنها گذاشت توخونه یکساعت باهاش تنهابودم من خیلی استرس گرفته بودم شوهرش چندتازن صیغه ای داشت خیلی هم هیزبود شانس آوردم بهم تجاوزنکرد😒😒😒بابام چجوری منو بایه مردهم سن خودش تنها گذاشت یادم میفته حرص میخورم🤨🤨🤨
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا پدر مادرا پیش سن بالاها بیشتر میذارن تا سن پایینا
درصورتی که سن بالاها خطرناک ترن🗿
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
⚠️⛔لطفا به هیچوجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏 ................ گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه میکنم ................. او قند روزهای تلخ من است❤