2777
2789
عنوان

بهم گفت هری بزن از خونه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 97 پست
چجوری یه مادر میتونه زندگی پسرشو خراب کنه آخهههههه

اولین باری که دعوا کردیم چندماه بعد ازدواج صدای شوهرم بالا رفت 

بعد مادرش درو بازکرد اومد داخل من گریه میکردم .اصلا نگام نکرد به شوهرم گفت اگه اعصابتو خورد میکنه طلاقش بده چرا ناراحتی.

بعد ازون دعوامیشد مامانش میومد بالا شوهرم تو اوج دعوا اول اونو از خونه بیرون میکرد.

بارهای بعد درو قفل میکرد میگفت نتونن بیان 

چون میدونست حسن نیت نداره 

بگم باور نمیکنی ... ماجراش طولانیه .من وخواهرشوهرم بچه هامون همسنن من سه تا دارم اون یکی ،اولیش با ...

کاملا حق با شماست😐😐😐😐عین مادرشوخر من خُله

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف درست وشوعرت میزنه تحمل کن گوش کن تابخرید.

چقدر تحمل کنم .اول گفت یکسال دیگه میخرم الان یکسال شد نخریده .تو خونه ای که ادم عزت نداره چه زندگی داره بکنه 

یه ارثی هم مادرشوهرم داره درحد یه تومن شوهرم میگه میفروشم میذارم رو پولمون ولی گفتم هرگزززز نمیذارم با پول اون خونه دار بشم تاابد حرف مفت بزنه 

اما شوهرم میگه من انقدر تو خونه ساختن بدبختی کشیدم اون یه ذره پول حقمه 

گفتم مگه از جنازم ردبشی 

اولین باری که دعوا کردیم چندماه بعد ازدواج صدای شوهرم بالا رفت  بعد مادرش درو بازکرد اومد داخل ...

خیلی براش دعا کنید‌..باورم نمیشه یکی اینجوری میتونه با عروسش رفتار کنه...باید از روی زندگی تون فیلم بسازن کلید اسرارِ بسازن

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
کاملا حق با شماست😐😐😐😐عین مادرشوخر من خُله

حتی پدرشوهرمم گفت من میدونم به شدت تبعیض میذاره اما بالاخره دست خودش نیست مشکل داره .

گفتم منم خرنیستم به روش نمیارم ولی میفهمم .

مگه بچه اون چه تخمـدوزرده ای میذاره که بچه من نمیذاره 

بعدم خودش میخواد حمالی اون بچه را بکنه گناه ما چیه همش باید جور اونم بکشیم .بیست چهاری خونه منه .هرجا بریم میندازنش جلواینم باخودتون ببرید . ما مگه گناه کردیم.

من باردار بودم اینجا غریبم ،دوتا بچه زیر هفت سال داشتم باردارم بودم بایه شکم گنده نمیتونستم کارای خودمم بکنم به زور غذا میپختم 

میاورد خواهرشوهرم بچه خودشم میذاشت خونه من میرفت با دوستاش بیرون و خرید و...

یکبارشوهرم گفت حالا من یکبار بچه هامو میارم خونه شما بازی کنن تو حالا نیا ما میایم .

یه جنجالی کردن انقدر بهشون برخورد.

فکرکن ازمن باردار غریب بادوتا بچه انتظار داشتن بچه اونم من نگه دارم یکبار گفتیم حالا اگه میخوای بچه ها بازی کنن ما بچه هامونو میاریم غوغا کردن.

حجم بی انصافیشون اعجاب انگیزه

اسی بازخوبه توپدرشوهرت پشتته قراره چندماه اینحاباشی من بیست ساله توی اتاق خانه مادرشوهرم زندگی پسرمجردداره که باماخیلی بدهستن وخسیس. پدرشوهرخدابیامرزم همش سره قبضابمن چیزمیگفت نه شوهرم. اینجا وسایل برقی روشن کنم مخصوصاکولرغرمیزنن. برادرهای شوهرم درجمعه ازمامیگن که چرااینحا هستن وفلان ازچشم من میبینن. آخه من کجاازخدامه اینحاباشمدلم خون. ازنظراتشون. پول رهن واجاره ندارم. شوهرم باعث وبانی این بدبختی

چقدر حرصم گرفت از کارای شوهرت

روش کار کن

بگو چندین بار بهت گفتم فلان کار نکنیم. به حرفم اهمیت ندادی ضرر کردیم

خدا لعنت کنه همچین دایی رو

واقعا هرچی نفرین کنی حقشه

امیدوارم تاوانش بد بدن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
درتو قفل کن بشین تو خونت.دیدیش یه سلام و تمام.خودتم بی تقصیر نیستی عزیزم.جلو هرکس داداششو نفرین کنی ...

پول خواهرشوهرمم خوردن اونم مدام نفرین میکنه میگه الهی بچه هاش بمیرن .یه خانواده دزد بی فرهنگین پسراش همه معتاد و داغون .مادرشوهرمم میدونه چه خبره .ولی انصاف نداره

چقدر حرصم گرفت از کارای شوهرت روش کار کن بگو چندین بار بهت گفتم فلان کار نکنیم. به حرفم اهمیت نداد ...

خودش پشیمونه شبا تا ده شب کارمیکنه که جبران کنه که خونه بخره عذاب وجدانش کم بشه 

اما چه فایده خونه ای که فروختم یکونهصد شده چهارتومن 

الان شرط کردم اگه خونه خریدیم یه مقدارش به نامم کنه .

گفتم مال دنیا برام ارزش نداره فقط میخوام نتونی بفروشیش بعدا