2777
2789
عنوان

بهم گفت هری بزن از خونه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 97 پست
وقتی می‌دونستی اخلاق مادرشوهرت اینجوریه دوباره چرابرگشتی پیششون؟تقصیرخودته

چون شوهرم خونه مون رو فروخت با داییش یه کاری شروع کنه اون زمانم خیلی تلاش کردم نذارم ولی گفت نمیبرمت خونه پدرم میریم اجاره نشینی ...اما بعد چندماه شرایط درهم پیچید مجبور شدیم بیایم اینجا .

من سه تا بچه دارم به خاطر اینها گفتم چقدر بجنگم چقدر دعوا تو خونه باشه ...

اما لیاقت ندارن ...ای کاش پام میشکست نمیومدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون شوهرم خونه مون رو فروخت با داییش یه کاری شروع کنه اون زمانم خیلی تلاش کردم نذارم ولی گفت نمیبرمت ...

هیچوقت خونه ای که سرپناه آدم هستش رونبایدواسه کارفروخت ریسکه،ازین ب بعداصلا رو نده بهش کلاقهرباش ونروخونش تاازونجابرید

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

باهاش حرف نزن سلامشم نده

نمیزنم .

اما بچه کوچیکه رو پدرشوهرم خیلی دوسش داره میاد میبره روزی یکی دوبار پایین 

دلم میخواد نذارم اما نمیشه 

شوهرمم خیلی سرد شده با مامانش 

بخداخیلی بدذاته مادرش ،ده بار شوهرم باهاشدعوا کرده سر کارهاش .من عروسم اونکه پسرشه هم ازش دلخور و ناراحته همیشه

دعواتون  سره چی  بود؟

بگم باور نمیکنی ...

ماجراش طولانیه .من وخواهرشوهرم بچه هامون همسنن من سه تا دارم اون یکی ،اولیش با اولی من همسن هست.

بعد مادرشوهرم بچه های منو نمیخواد فقط بچه اونو میخواد .

انقدرررر تبعیض میذاره تو فامیل حتی زنهای مسن و پیر هم متوجه شدن و مسخره میکنن.

بچه های من همه یه طرف اون یه طرف.

بعد تمام مدت انتظار داره ما حمالی بچه اونو بکنیم ،مامانش هم محل نمیده هرجا بریم میندازنش گردن ما.

ولی اگه ما بگیم بچه مونو یه جا ببر میگه من حوصله بچه خودمم ندارم و نمیبره .

بخدا شوهرمن خیلییییی بهش خوبی کرده و انقدر به شوهرم مدیونه حدنداره ولی باورمیکنی ده ساله یکبارررر تاحالا مارو دعوت نکرده تو خونه اش یه شام بخوریم ؟

اون روزم مازرشوهرم به شوهرم گفت بچه خواهرتم بابچه هات ببر شهربازی شوهرمم گفت خب مامانش باید بیاد من نمیتونم یه نفری کنترلشون کنم.

گفت شما فقط انتظارداید من کارای اونو بکنم خودش برا ما چکارکرده مگه.

یهو مادرشوهرم نظرمنو پرسید.منم گفتم خب اگه این ده تا کاربرای اون بکنه اون شاید دوبار انجام بده.همینو گفتم فقط .که شروع کرد فحاشی

میگذره ، غصه نخور سعی کن تا اونجایی، باهاش درگیر نشی کاش نمیذاشتی ، شوهرت خونه رو بفروشه

چندتا دعوای سخت کردم نشد

الان پشیمونه داره سخت کارمیکنه جبران کنه 

ولی من یک روز موندن اینجا هم عذابه برام

اصلا دلم نمیخواد ببینمش .ببین چه کرده شوهرم میگه حق داری اصلا نخوای ببینیش ..

هیچوقت خونه ای که سرپناه آدم هستش رونبایدواسه کارفروخت ریسکه،ازین ب بعداصلا رو نده بهش کلاقهرباش ونر ...

تو راه پله ممکنه ببینمش 

انقدر متنفرم ازش میبینمش عصبی میشم

شوهرم میگه فقط سلام کن 

اما همونم سخته برام دلم نمیخواد یه کلمه صحبت کنم

خب نزار ببره..بگو همینجا خونه ی خودمون بازی کن..

ناراحت میشه .اصلا نمیشه بگم .شوهرمم یکبار گفت نبرش پایین مامان  منت میذاره بعد سرمون که دوساعت بچه را گرفته ما محتاج نیستیم بچه مونو نگه داره.

گفت نه من خودم نگهش میدارم چکار با اون دارم 

مادرشوهرم اگه یکساعت بچه را نگه داشت یک سال منت میذاره ولی تمام کارهای بچه دخترشو میکنه وظبفه خودش میدونه 

کلا نوه پسر ارزش نداره تو فرهنگ نداشته شون

اما پدرشوهرم بچه هامو ازته دل میخواد 

توی یه بحث و‌دعوا اغلب هر دو طرف مقصر هستند و کش‌میدن که بالا میگیره کاش سکوت میکردی حرمتت حفظ شه‌ ا ...

خودش نظرمو پرسید یه جمله جواب دلدم شروع کرد سلیطه بازی 

بسیار پاچه پاره و بی وجدانه 

هرچی لایق خودش بود گفت حتی پسر و شوهر خودشم طرفشو ندارن 

صبر کن تا شوهرت یه خونه اجاره کنه اگه بری رابطتون خراب میشه عجب مادر بدجنسی داره

اجاره نمیکنه میگه باید صبرکنی پولام جمع بشه فرصت بدی 

میگه نمیرم اجاره نشینی 

به خاطرهمین خواستم برم خونه بابام 

که مجبور بشه خونه اجاره کنه

حتی بابام گفت پول پیشم خودممیدم ،میگه نه یا میخریم میریم یا نه 

تو راه پله ممکنه ببینمش  انقدر متنفرم ازش میبینمش عصبی میشم شوهرم میگه فقط سلام کن  اما ...

باسلام دادن شخصیت خودت حفظ میشه آبجی.یکم تحمل کن مطمعن باش بعد هرسختی راحتیه..

ان شاالله خدا بهترشو واست درنظر گرفته .منم طبقه بالای مادرشوهرمواینا هستم.جاریمم باهام همسایه 

درکت میکنم ان شاالله زودتر صاحب خونه شیم راحت بشیم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊