2777
2789
حس مادری چطوریه؟ کلا بچه دوست داشتی یا یهو حسش اومد

دوست داشتم مادر بشم تجربه کنم حال وهوای بارداری رو حال و هوای مادرشدنو روزی که یکی رو تو بغلت میزارن و میگن این همونیه که تو دلت بوده و فقط متعلق به توئه بگیرش این یک تیکه از خودته.. و خدارو بینهایت شکر که نعمت رو نصیبم کرد و ان شاء الله نصیب همه بکنه 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
تکامل وجودیمو در مادر شدن می دیدم.غریزه ی مادریم فوران کرده بود و دوست داشتم یه بچه رو پرورش بدم. از ...

اخی عزیزم 

خدا کودکتو حفظ کنه 

فراموش کن اون روزا 

یروزی بچت بهترین. دوستت میشه از اون دوران هیچی یادت نمیاد چ بسا خیلی خوش تر میشی با فرزندت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داشتم مادر بشم تجربه کنم حال وهوای بارداری رو حال و هوای مادرشدنو روزی که یکی رو تو بغلت میزارن ...

خدا حفظش کنه برات 

دعا کن خدا ب منم یه بچه سالم و صالح ببخشه 

من بچه دوست دارم فقط میترسم مادر خوبی نشم 

بابت سابقه افسردگیم

از اول بچه دوست داشتی ؟  چیشد حس مادری درونت رشد کرد

مجردیام عاشق بچه کوچیک مردم بودم فقط موقع خندیدنشونا😂بعدهمسرم اصرار داشت به بچه داشتن ولی من وحشت داشتم از بارداری زایمان کلا همه چیش تو برنامه هام واسه حداقل ۶سال بعد ازدواج بچه بود که کار خودشو کردو باردار شدم چند بارم به سرم میزد سقطش کنم اما دلم نمیومد بعد که رو تخت زایمان گذاشتنش تو بغلم حس کردم یه چیز فوق العاده ارزشمند دارم که باید همه جوره هواشو داشته باشم تو بارداری هیچ حسی نداشتم فکر میکردم یه موجود فضایی تو شکممه ازش میترسیدم😂

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
ای وای عزیزم.. پس تو دلیتو دوست داری  از شرایطتت میترسی .. قوربونت برم همون بچه همدمو پناهت ...

هیز و چش چرونه ی کلمه ای رو خیلی راجب زنای تو خیابون میگف خانمای ک تیپ و هیکل و آرایش دارن امشب معنی اون کلمه رو در آوردم و باهاش بحثم شد ...برمیگرده هربار میگه بچه ک ب دنیا اومد گمشو برو 

خدا حفظش کنه برات  دعا کن خدا ب منم یه بچه سالم و صالح ببخشه  من بچه دوست دارم فقط میترس ...

ان شاء الله عزیزم.. نه نترس حتما مادر خوبی میشی، دلسوز و بادرک و مهربون

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
مجردیام عاشق بچه کوچیک مردم بودم فقط موقع خندیدنشونا😂بعدهمسرم اصرار داشت به بچه داشتن ولی من وحشت د ...

ای جان🥺

چند وقت بعد ازدواج بچه دار شدس ؟

الان عاشقشی درسته؟

شوهرم بچه دوست داشت اول ازدواجمونه بعد نم سهل انگاری کردم مثل اینکه تو اقدام یکی دو بار قرص نخوردم چون مرتب میخوردم 

یهو باردار شدم 

ولی نه خداروشکر نعمته و دوست ندارم ناشکر باشم 

ان شالله سالم و صالح باشه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اخی عزیزم  خدا کودکتو حفظ کنه  فراموش کن اون روزا  یروزی بچت بهترین. دوستت میشه از ...

الان خوشم خداروشکر. حرفم اینه که بچه خیلی خوبه، ولی بچه نداشتن و بی مسئولیت و راحت وآزاد بودن هم خوب و خوشه. من لذت بی بچه ای رو نبردم چون همش درحال غصه خوردن وتو صف دکتر بودن، بودم. اگر زمان برگرده عقب یه لحظه غصه نمیخوردم و از موقعیتی که توشم لذت میبرم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
هیز و چش چرونه ی کلمه ای رو خیلی راجب زنای تو خیابون میگف خانمای ک تیپ و هیکل و آرایش دارن امشب معنی ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم نمیدونم‌چی بگم انشالله خدا برات درست کنه

هیز و چش چرونه ی کلمه ای رو خیلی راجب زنای تو خیابون میگف خانمای ک تیپ و هیکل و آرایش دارن امشب معنی ...

واییی مثلا چی میگه در موردشون

چه بیشعوره هااا

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
شوهرم بچه دوست داشت اول ازدواجمونه بعد نم سهل انگاری کردم مثل اینکه تو اقدام یکی دو بار قرص نخوردم چ ...

انشاللهدهم خودت هم نی نی صحیحو سالم همو بغل کنید😍

چند وقته ازدواج کردی؟

حس مادری کی بهت منتقل شد ؟

چ حسی داشتی فهمیدی حامله ای؟

حالو هوای بارداری چطوریه

ای جان🥺 چند وقت بعد ازدواج بچه دار شدس ؟ الان عاشقشی درسته؟

۶ماه خییییلی🙂اختلاف سنیمونم کمه خوب همو درک میکنیم البته دعوام میکنیما😂ولی مث رفیقیم خریدامون استخر وحتی اردوی مدرسه که میره اصرار میکنه باهاش برم ولی دوست ندارم زیاد وابسته شه خیلی جاها تنها میفرستمش میگم مستقل بار بیاد وقوی نه وابسته وضعیف

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
الان خوشم خداروشکر. حرفم اینه که بچه خیلی خوبه، ولی بچه نداشتن و بی مسئولیت و راحت وآزاد بودن هم خوب ...

ان شالله همیشه خوش میشی 

متوجهم چیمیگی ولی فراموش کن و از الان لذت ببر