2777
2789
یه بیوگرافی از خودم  21سالمه  2ساله ازدواج کردم  شوهرم 27 از لحاظ مالی متوسط  ...

منم افسردگی داشتم و دارم با سه تا بچه

الان باورت نمیشه این سومی که اومده وقت ندارم افسرده بشم تا میام یکم تو حال خودم برم یکیشون صداش درومده😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خستم

یه خانم خانه دار و دم عید. وخونه تکونی،،اشپزی، نظم خونه،،لباسای کثیف ک باید برن تولباسشویی

یک همسر باید با تمام مشغله ها مراقب زیبایی و سرزندگی و خوش مشربی خودش باشه

یک مادر با هزار وسیصد گرفتاری بچه دار

ودراخر یه داوطلب ازمون استخدامی ک سخت وسط این همه هاگیر واگیر درسم میخونه😊

خیلی خستهاما پرامید

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
😂😂😂ای جان خدا برات نگه داره ب شوهرت بگو بشه جوجه کشی نیست که

ممنون عزیزم

بخدا بهش میگم خودمم😂😂

مامانمم طرفشه میگه خوب بیار میگم مامان از تو مادرشوهر بدتری برام بخدا😂

ولی خداییش خیلی کمکم میده تو کارا خونه

وگرنه باید غذا از بیرون بگیریم همش😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

هنوز مادر نشدم در حال اقدامم دعا کنید خدا بهم بچه بده 

مهر مادری از اول تو وجودم بود بچه بودم مادرم فوت کرد وقتی بزرگ تر شدم بچه های کوچیک رو از ته قلبمممممم بغل میکنم اونا پاک ترینن دوستم باردار بود ماه اخر دست گذاشتم رو شکمش بچش تکون خورد از ذوق فقط جیغ میزدم میخندیدم هم گریه میکردم دوستم میگفت تو دیونه ای خودت بچه دار شی چیکار میکنی

بچه دوست نداشتم بخاطر ترس از مسیولیت 

پنج شش سال بچه نیاوردم خودمو با کار سرگرم کرده بودم

بعد فهمیدیم مشکل اسپرم داره شوهرم و مجبوریم اقدام کنیم چون توی ذهنم این بود که من بالاخره بچه می‌خوام ولی کی رو نمیدونم 

به اجبار اقدام کردیم بعد از سه تا سقط خدا پسرم رو بهمون داد تازه فهمیدم عشق می‌تونه اشکال مختلفی داشته باشه ، تازه فهمیدم رشد می‌تونه وجوه دیگه ای داشته باشه من بعد از تولد پسرم تازه به توسعه فردی به صورت جدی فکر کردم 

راستش تا قبل از اون توی توهم دانایی بودم ولی از یه جایی فهمیدم هر چقدر بدونی کمه دیدم این بچه قراره شبیه به من بشه 

دوره های تربیت فرزند شرکت کردم یاد گرفتم باید تارگت بنویسم 

که می‌خوام بچه م توی 25 سالگی چه ویژگی هایی داشته باشه ؟

و افتادم توی این مسیر که اون ویژگی ها رو در خودم به وجود بیارم

دوست داشتم بچه م همدلی بلد باشه 

عشق ورزیدن بلد باشه 

مدیریت بحران بدونه 

اهل فکر باشه 

اهل خوب پول در آوردن باشه 

مهارت های واجب که حتما بعدا جزو سواد به حساب میاد بلد باشه مثل زبان ، کامپیوتر ،  یه زبان برنامه نویسی یا طراحی سایت 

خوش اخلاق باشه 

شجاع باشه 

اهل رشد باشه 

کنترل خشم بلد باشه 

نرم خو باشه 

قاطع باشه 

حریم رو بشناسه و رعایت کنه 

بسته به سلیقه  و استعدادش یه هنر بلد باشه 

اهل گفتگو و حل تعارض باشه

شخصتیش پیچیده باشه ساده لوح نباشه  

تاثیر گذار باشه تاثیر پذیر نباشه  

اهل پوشیدن لباس های نامتعارف نباشه 

اهل روابط کوتاه مدت نباشه 

کنترل گر درونی فعالی داشته باشه و نیاز نباشه کسی بهش بگه این کار رو بکن یا نکن خودش قدرت تشخیص داشته باشه

منطقی باشه 

بچه مذهبی باشه ارتباطش با خدا خوب باشه 

لذت ببره از تامین مالی خانواده ش 

فکر اقتصادی داشته باشه 

خانواده دوست باشه 

راست گو باشه 

متعهد باشه 

خوش قول باشه 

عادت سازی بلد باشه 

ترک عادت بلد باشه 

عادت های خوب داشته باشه  

همینو برو تا 150 تا تارگت ، 150 تا موضوع که ارزش های زندگی من هستن  ولی شاید خیلیا شون رو زندگی نمیکردمر

الان دارم دونه دونه شون رو توی خودم به وجود میارم چون بچه م من رو میبینه و قراره شبیه به من بشه 

من از وقتی بچه م اومد تازه مفهوم رشد رو در خودم پیدا کردم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من بچه نمی خواستم خیلی هم مصمم بود روی تصمیمم ولی از بچه هم بدم نمی یومد فقط دوست نداشتم مادر بشم ولی هر دفعه ته دلم هر بچه ای رو می دیدم می لرزید اما حسم رو سرکوب می کردم....تا دیگه نتونستم جلوی احساسات رو بگیرم و دودل شدم الان که باردارم....و عجیب تر برام اینه منی که نمی خواستم بعد رسیدم به خواستن حالا با یه چالش بزرگ مواجه شدم و دوقلو باردارم خیلی استرس دارم می ترسم‌‌.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

گفته حداقل دوماه اولو نباید بخاطر سلولای بچه بخوری

خب توکل کن به خدا هیچی نمیشه.. دوست من روماتیسم داشت فکر کن، که اصلا نباید داروهاش کم و زیاد بشه نباید خورذه نشه باردار که شد دکتر قطعش کرد تا سه ماهه اول بعدشم دز خیلی خیلی کم.. اما خدا خودش کمک کرد شانس هیچیش نشدتوهم هیچی نمیشه کافیه به خودش بسپاری شاید اصلا باردار شدی و با به دنیااومدن بچه ت دیگه هیچوقت نیازی به دارو نداشته باشب

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰