2777
2789

دوست دارم تنها باشم 

ی ذره درک نداره از اینکه هشتاد درصد دانش اموزای کنکوری تو اسفند و بهمن و اینا دچار افسردگی میشن 

صبح که چشامو باز میکنم(اونم با غر غرای خودش)  شروع میکنه به تیکه انداختن بهم که تو اینجوری، تو اونجوری بارها گفتم من وقتی کاری به کارم نداشته باشید بهتر میتونم به کارام برسم،اصلا اهمیت نمیده 

مثلا برا همین بیدار شدن وقتی بدونم برا کسی مهم نیست که اصلا من ساعت چند بیدار شم خودم به فکر خودم میوفتم که زود بیدار شم درس بخونم ولی وقتی بدونم یکی هست هی صدا بزنه با خیال تخت میخوابم اخرشم ۱۰ بلند میشم 

پونصدددد بار گفتم اینو ولی اصلا انگار نه انگار 

وای دیگه نمیتونم خستم عجب غلطی کردم پشت موندم میرفتم ی رشته چرت میخوندم بهتر بود اه اعصاب نمونده برام 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

منم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش حداقل با مهربونی رفتار میکرد 

بحث من اینه همش با طعنه و گوشه کنایه هر کاری رو میکنه ابن ازارم میده واقعا سخته صبح که میخای چشاتو باز کنی یکی بالا سرت غر بزنه تا شب

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
دوست داره کی برسه  دختر من هم کنکور بده😘

عزیزم اخه این چه مدل دوست داشتنیه 

میرسه گلم انشالله همیشه تنش سلامت باشه

فقط بدون از دوست داشتن زیادشه

ااین دیگه چجور دوست داشتنیه به چه قیمت

خدایی دیگه نمیکشم من

مامان من وسواس داره رو ی چیزایی دیوونه میکنه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مامان من وسواس داره رو ی چیزایی دیوونه میکنه

هعیییی