2777
2789
عنوان

خواستگار؟

302 بازدید | 40 پست

من ۱۷ سالمه بگم یکبار نشده کلمه خواستگار بیاد تو خونه ی ما بحثشم نشده مگر شوخی باشه مامانم بگه پسر پادشاه دانمارک بیاد(پرنس فلیکس)و برادرش که قراره برا دخترخالم بیاد یا پسر ترامپ  

حالا چطوری دیدم خانومایی با ۱۶ سال سن همینجا بچه دوم باردارن..

بخدا ترسم میگیره.

الانم پریود هستم از درد هیچی از صبح نخوردم ۳ نفر باید به من برسن از درد.

چقدر عجیبه واقعا

باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که ۱۷ سالته. من که ۲۱ هستم هنوز خبری نیست

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

17سالم بود فکرم این نبود 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

تو که ۱۷ سالته. من که ۲۱ هستم هنوز خبری نیست

من ۲۳ نداشتم

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من با ۲۳ سال هی دکور اسباب بازیامو تغییر میدم 

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

عشقم من ۲۰ سالمه تاجالا خواستگار نداشتم پس نترس از تو بدبخت تر اهست

من ۲۱ هستم

پس من بدبخت ترم😁  امیدوار شو

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

دیگه دوران خواستگار نیس که جوونا خودشون آشنا میشن

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔