2777
2789
عنوان

خواستگار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 40 پست
من ۱۷م داشتم خواستگار ولی فعلن شوهر نمیکنم😂 تا دانشگاه

که چی ادم تو این سن برا چی ازدواج کنه گناه دارن اونا

باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

17سالم بود فکرم این نبود 

اصلا فکرم شوهر نیست انقدر بی دست و پا هستم  تاحالا بهش فکر نکردم چون کسی رو نپسندیدم

تو آشنایی هم خبری نیست همه دنبال یه چیزن بعدش میرن

اطراف من اینطوری نیس

۵،۶ سال با همن دوره تحصیل و اخرش هم ازدواج میکنن

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سنت خیلی کمه دخترم چه توقعی داری...

نه بابا اگه زبونم لال تا ۳ سال دیگه خواستگار بیاد اول من میرم قهوه ای میکنمشون بعد مامان بابام  

نه شما ترس‌ت نگیره اونطور که معلومه مامانت بعد ۲۵ بهت اجازه ازدواج میده سعی کنتا اون موقع به طور م ...

اولا مامان من تو سن ۲۵ سالگیم قطعا تو زندگیم دخالتی نمیکنه.

دوما ترس برای چی؟درسته ۱۷ سالمه ولی نباید طوری میخوندین ک نوشتم شوهر میخوام

نوشتم ظلمه!!

اصلا فکرم شوهر نیست انقدر بی دست و پا هستم   تاحالا بهش فکر نکردم چون کسی رو نپسندیدم

نبایدم باشی 

اصلا اصلا دغدغت این نباشه 

طرف از ده سالگی خواستگار داشته 15 سالگی ازدواج کرده 20سالگی با دو تا بچه برگشته 

یکی ام هست سی سالگی ازدواج کرده با ادمه درست بیا و ببین چ زندگی ای داره

هر چیزی به موقعش 

خانواده ها باهم متفاوتن بعضی خانواده ها اصلا براشون افت داره توی سن کم کسی از دخترشون خواستگاری کنه بعضی ها ام از خداشونه 

شما به نظرم تمرکزتو بزار روی درس و کنکور ی رشته ی خوب قبول شو بقیش دیگه خود به خود جلو میره 

هر چی جایگاهت و موقعیتت بالا تر باشه خواستگاراتم به همون مقدار ادم حسابی تر هستن 

و گرنه خواستگار بیخود و بیکار که همه جا ریخته

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من ۲۳ نداشتم

فکر کنم باید رویای عروس شدن رو فراموش کنم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
چاقو وردار رحمو بنداز جلو سگ😂

اتفاقا امروز متاسفانه خونریزیم اذیت میکرد و تارف میکرد.

حالم داشت بهم میخورد فهمیدم یه نعمته پریودی نه درد و رنج..

فکر کنم باید رویای عروس شدن رو فراموش کنم

من که میدونم مجرد میمونم🥲

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔