2777
2789
عنوان

خواستگار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 40 پست
نبایدم باشی  اصلا اصلا دغدغت این نباشه  طرف از ده سالگی خواستگار داشته 15 سالگی ازدواج ک ...

همینطوریم

ولی خیلی ظلم میکنن به اونا 

من حتی اطرافم کسی ازدواج نکرده چون من تو محیط بسیار خوبی تربیت شدم.

بیشتر ناراحت

باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.
فکر کنم باید رویای عروس شدن رو فراموش کنم

چندسالته

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا مامان من تو سن ۲۵ سالگیم قطعا تو زندگیم دخالتی نمیکنه. دوما ترس برای چی؟درسته ۱۷ سالمه ولی نبا ...

باشه

الان مشکل چیه؟

استرس میگیرین خواستگار بیاد برات؟

یا پریودین و بدنتون درد میگیره و نگران درد زایمان احتمالی هستین؟

چون قطعا خانواده و محله بافرهنگ و باکلاسی دارید 

من خانواده های لول بالا رو هیچوقت ندیدم برن خواستگاری یه دختر بچه محصل یا افراد زیر ۲۴ سال

اونی که تو ۱۶ سالگی شکمشو داده جلو لیاقت زندگیش دراون حد و اندازه بوده باباش دخترشو نونخور اضافه دیده رد کرده 

شمابه شرایطت اتفاقا باید افتخار کنی

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
چندسالته

نزدیک ۲۱

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
همینطوریم ولی خیلی ظلم میکنن به اونا  من حتی اطرافم کسی ازدواج نکرده چون من تو محیط بسیار خوب ...

پس ترس ت نگیره شوهر هست همیشه هست 

جوونی یه که دیگه برنمیگرده 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

چون قطعا خانواده و محله بافرهنگ و باکلاسی دارید  من خانواده های لول بالا رو هیچوقت ندیدم برن خ ...

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

باشه الان مشکل چیه؟ استرس میگیرین خواستگار بیاد برات؟ یا پریودین و بدنتون درد میگیره و نگران درد ...

مشکلم وجود شما تو این تاپیکه الان که فکر میکنم 

گفتم کودک همسری ظلمه شما تا درد زایمان من فکر کردی.

مشکلم وجود شماست عزیز

چون قطعا خانواده و محله بافرهنگ و باکلاسی دارید  من خانواده های لول بالا رو هیچوقت ندیدم برن خ ...

بله مرسی از لطفتون..خیلی دلم به حال کودک همسری میسوزه.

مشکلم وجود شما تو این تاپیکه الان که فکر میکنم  گفتم کودک همسری ظلمه شما تا درد زایمان من فکر ...

حرف شما درست و منطقیه کاملا

ببخشید اگه حرفام باعث شد برنجید

امیدوارم که منو حلال کنی⁦❤️⁩