2777
2789

از اونجایی که فقط جلوهاش رو می خوای رنگ کنی سبز روشن هم خیلی بهش میاد اگه فانتزی دوست داشته باشی

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
دودی زیتونی۷+ پایه های ۷ طبیعی۷ + نسکافه ی ۷  ترکیبی بزن

ببخشید عزیزم نمیخوام قیمتش خیلی زیاد بشه

فقط دو تا رنگ معمولی میخوام که با هم قاطی کنم که سفیدی مو رو بگیره و حالت قهوه ای کم رنگ بشه

و لطفا m یا n باشه شماره هاشو بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اونجایی که فقط جلوهاش رو می خوای رنگ کنی سبز روشن هم خیلی بهش میاد اگه فانتزی دوست داشته باشی

آرایشگاه گفته باید دکلره کنی تا به پایه برسه رنگ نسکافه ای بزنی 

۴ فویل ،قیمت هر فویل ۶۰ با رنگ اینا ۴۰۰

خودش میتونه بزنه ؟ اصلا بلد نیستم نه من نه اون اون 

بعد خودش صدفی دودی میخواد ،آرایشگاه گفت نمیشه با مایه نمیرسه رنگ موهات قرمزی داره 

آرایشگاه گفته باید دکلره کنی تا به پایه برسه رنگ نسکافه ای بزنی  ۴ فویل ،قیمت هر فویل ۶۰ با رن ...

والا موی سیاه هم به پایه میرسه اکثرا اینکه جای خود دارد. قرمزی هم نداره اتفاقا. آرایشگره بلد نیستش. دکلره ولی احتمالا لازم باشه. 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
ببخشید عزیزم نمیخوام قیمتش خیلی زیاد بشه فقط دو تا رنگ معمولی میخوام که با هم قاطی کنم که سفیدی مو ...

میگم ک n7 یا n 6  

و نسکافه ای ۶ یا نسکافه ۷ 

والا از ۳۰ تومن ارزونتر میخای حنا بزن . دیگه بیخودترین رنگا الان ۳۰ تومن ب بالاس

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن