2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این زمینه چه رنگی میار فقط جلو سر بزنم ؟

دودی پایه ۹ اگه موهات دکلره شده

اگه نشده در نمیاد

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
رنگ خودشه ،مادرزاد 

فکر کردم می خوای این رنگ رو در بیاری

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
ویه سوال دیگه چه رنگ مویی بگیرم که سفیدی مو رو بگیره و در اخر حالت قهوه ای بشه نمیخوام رنگش مشکی بشه

دودی زیتونی۷+ پایه های ۷

طبیعی۷ + نسکافه ی ۷ 

ترکیبی بزن

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

رنگ طبیعی پایه ۱۰ بذار

چی تحویل میده رنگشو ؟

این رنگ مو بالاهاش تقریبا رنگ موی توئه. برای اینکه پاییناش رو داشته باشی طبیعی پایه ۱۲ رو بگیر. موهای خودت دودیه ولی محض احتیاط رنگ دودی پایه ده هم بگیر باهاش قاطی کن. اگه می خوای براق شه واریاسیون نقره ای هم قاطی کن

چی رنگی میشه این ؟ قیمتش چند میشه تقریبا چهار فویل

با فویل چرا؟ رو موی طبیعی مگه نمیخای بزنی ؟ من فک کردم کل سر میخای بزنی 

نمیدونم دیگه ارزونترین رنگ الان ۳۰ تومنه دوتا بخری با اکسیدانش نهایت صد تومن

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن