2777
2789
عنوان

دوستای شما هم اینجورن خستم کردن

193 بازدید | 18 پست

اینکه تو یه جمع انگار هیچ حسابت کنن

وقتی تو جمعشونی حس بد بگیری

۳تایی باهمین همش با اون یکی درگوشی حرف بزنه بخدا امروز چنان قلبم شکست که دلم به حال خودم سوخت بگید مثل منم هست 

بخدا امروز چنان رفتاری کردم آرزوی مرگ کردم

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

حالم بهم میخوره از این رفتارا 

چندسال تونه؟ 

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت دوستیای سه نفره ارو قبول نداشتم چون معمولا تهش به همین ختم میشه😑

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
تو رفتار کردی؟ خط آخر ببین جدا شو خب ازشون 

نمیدونم احساس میکنم اینجوری خیلی تنها میشم ولی حق باشماست با این آدمای سمی نباید دوستی کرد

دوستی ندارم  هیچ وقت از دوست و رفاقت شانس نداشتم  الآنم غیر از خودم کسیو ندارم

منم مثل تو 

من کلا از اول آدم تو چشمی نبودم

امروز حس کردم داغون شدم 

سه نفره نیست اونجا سه تامون بودیم هر چند همشون سمی هستن

یدوره ای با یه اکیپی دوست بودیم که دقیقا همین رفتارای مزخرف و داشتن .. نگم از شدت کاهش اعتماد به نفسم تو اون جو سمی! .. الان که سه ساله دیگه رفاقتمو باهاشون ادامه ندادم هر روز بیشتر به این پی میبرم چه کار خوبی کردم..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
یدوره ای با یه اکیپی دوست بودیم که دقیقا همین رفتارای مزخرف و داشتن .. نگم از شدت کاهش اعتماد به نفس ...

بخدا ۵نفرن آدم باهاشون معاشرت میکنه حالش از خودش بهم میخوره

آدم با خودش میگه من مشکلی دارم اینشکلی میکنن

چن سالته

تو رفتار کردی؟ خط آخر ببین جدا شو خب ازشون 

ن من رفتار نکردم اونا اینجور رفتار کردن اشتباه تایپی بود بدجوری دلمو شکستن واگذارشون کردم به خدا