2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 84 پست
واسه پوسیدگی شون نمیتونم کاری کنم فقط خدا کنه ابسه نکنن 

چرا عزیزم اینکه زد عفونی کنی و نزاری بدتر بشن چیزی نمیشه نگران نباش عزیزم ایشالا اول یه شوهر عاشق نصیبت بشه که واقعا عاشق هم باشید و بعد پولدار باشه که اگر خواستی بری کلا درستشون کنی

چرا عزیزم اینکه زد عفونی کنی و نزاری بدتر بشن چیزی نمیشه نگران نباش عزیزم ایشالا اول یه شوهر عاشق نص ...

عزیرم من تو خودم موندم شوهر واسه چیمه و دلم میخواد همیشه مجرد باشم و بمونم میدونی من مسواک بزنم دندونای خرابم درد میگیره چون یادمه فکر کنم سال ۱۴۰۰ بود یه بار داشتم مسواک میزدم و رو یکیش که زدم درد گرفت و فهمیدم خراب شده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیرم من تو خودم موندم شوهر واسه چیمه و دلم میخواد همیشه مجرد باشم و بمونم میدونی من مسواک بزنم دندو ...

میفهمم عزیزم و این خودش شاید یه دلیل برای پیدا کردن نیمه دیگه و گامل شدنت باشه عزیزم و کسی که عاشقت باشه براش دندون و هیجیت مهم نیست 

الاهی متاسفم واقعا ایشالا یه جوری از یه جایی یه روش که بدون درد باشه پیدا کنی که خوب بشن❤️

میفهمم عزیزم و این خودش شاید یه دلیل برای پیدا کردن نیمه دیگه و گامل شدنت باشه عزیزم و کسی که عاشقت ...

عزیزم من میگم از امپول‌میترسم ازدواجم ازمایش میخواد من به خاطر شرایطبی که دارم ترجیح میدم مجرد باشم

عزیزم من میگم از امپول‌میترسم ازدواجم ازمایش میخواد من به خاطر شرایطبی که دارم ترجیح میدم مجرد باشم

عزیز دلم آزمایشش که اجباری نیست میتونی نداشته باشی 

گفتم که کسی که عاشقت باشه دور از جون نصف صورتتم دور از جون بسوزه باز باهات میمونه و دوست داره

عزیز دلم آزمایشش که اجباری نیست میتونی نداشته باشی  گفتم که کسی که عاشقت باشه دور از جون نصف ص ...

چرا هست که همه باید بدن فقط این نیست من اعصاب شوهر و بچه ندارم اشپزی بلد نیستم یعنی یه سری چیز بلدم ولی مثل مامانم بلد نیستم استرسی ام هستم و از همه چی میترسم حتی خرید رفتنم مثل نون و اینا با بقیه فرق داره 

چرا هست که همه باید بدن فقط این نیست من اعصاب شوهر و بچه ندارم اشپزی بلد نیستم یعنی یه سری چیز بلدم ...

عزیزم به خدا نمیخوام سرتو درد بیارم و الکی باهات بحث کنم ببخشید تورو خدا ولی من خودمم ۱۰ساله افسردگی دارم بسیار بد اخلاقم به هیچ وجه نمیخوام بجه دار بشم گیاه خوارم و هم این تو آشپزی محدودیته هم اینکه خیلی بده دستپختم خیلی بی قرار و کلافه ام و هیچ کس ازم خوشش نمیاد دندونام کجو کوله گردنم کج و........... ولی بازم اگر کسی عاشق کسی باشه فلج هم باشه دوسش داره

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من الان پرده بکارت دارم بعد با نامزدم نزدیکی داشتم ولی از جلو رابطه نداشتیم اما برخورد داشتیم چندباری از جلو. الان می‌خوام اگه خطری باشه رفع بشه قرصی چیزی هست ک بتونم استفاده‌ کنم ولی ب پرده بکارت آسیب نرسه 9 روز پیش بود نزدیکی داشتیم