2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نترس چیزی نمیشه ولی برای محکم کاری تو گوگل بزن گه چه قرصی بخوری ولی نگران نباش چیزی نمیشه 

عزیزم اگه حرفام ناراحتت کرد ببخش باور کن منم عصبیم و اخلاقم بیشتر بده تا خوب حتی تو روضه ها و مولودی که مامانم تو خونه میگیره هم عصبیم الانم گوش هام گرفته یعنی توش اب رفته از بچگی مشکل اب رفتنو دارم ولی دفعه اخر دوشو اوردم پایین و زیاد اب رفت و از دیروزه دارم براش قرص میخورم دکترم نمیتونم برم 

عزیزم اگه حرفام ناراحتت کرد ببخش باور کن منم عصبیم و اخلاقم بیشتر بده تا خوب حتی تو روضه ها و مولودی ...

چرا این حرفو میزنی عزیزم ناراحت چرا اتفاقا من ترسیدم که با کش دادن و حرف زیادی ناراحتت کرده باشم نمیخوام ایرانی بازی در بیارم و کل بندازم که من حالم بدتره و من بدبخت ترم و اینا ولی خب هیچ کسی کامل نیست همه اخلاق بد دارن من کلا تو شلوغی حالم بده بی قرارم و داغونم صدای نفس کشیدن آدما پدر مادرم شنیدن صدای پاهاشون دیدنشون و حس اینکه هستن روانیم میکنه کل وجودم درد میگیره و میخوامبمیرم فقط منم زخم معده دارم چشمام کوره به معنای واقعی و هزار تا مشکل دارم گفتم که نمیخوام ایرانی بازی در بیارم و..... ولی من خون دماغ شدید میشدم و میشم و احتمال میدادم سرطان باشه چون سرگیجه های یهویی سیاه رفتن چشم تلو تلو خوردن و اینا رو هم دارم ولی دکتر نرفتم منم مریض میشم یه هفته عین مرده ها میفتم یه گوشه دکتر نمیرم میفهمم واقعا خیلی بده ولی هیچ آدمی از کسی دیگه سر تر نیست حتی اگر دور از جون روانی باشی زشت ترین باشی هیچ کس ازت سر تر نیست هرکی یه زیبایی و یه قوتی و ضعیفی داره پس ناراحت این مشکلاتت نباش ما همه باهم برابریم فقط شاید سلیقه هم نباشیم

چرا این حرفو میزنی عزیزم ناراحت چرا اتفاقا من ترسیدم که با کش دادن و حرف زیادی ناراحتت کرده باشم نمی ...

نه راحت باش منم دکتر نمیتونم برم چون میترسم قبلنا میتونستم دفعه اخری که رفتم فکر کنم سال ۹۵ یا ۹۶ بود نمیدونم ولی خوب الان نمیتونم برم 

نه راحت باش منم دکتر نمیتونم برم چون میترسم قبلنا میتونستم دفعه اخری که رفتم فکر کنم سال ۹۵ یا ۹۶ بو ...

ایشالا هیچ وقت مریض نشی و مشکلی نداشته باشی که دکتر بری از قرص و دارو هم بدت میاد؟

ایشالا هیچ وقت مریض نشی و مشکلی نداشته باشی که دکتر بری از قرص و دارو هم بدت میاد؟

مرسی هر قرصی به معده ام نمیسازه منظورم چرک خشک کنه البته سفیکسیمو قبلا میخوردم نصف میکردم  ولی الان سفالکسیم ۵۰۰۰ میخورم ولی به خاطر دارو نیست که نمیتونم برم دلیلش زیاده

آها توهم مشکل معده داری ایشالا خوب میشی عزیزم ناراحت نباش 

مال من بیشتر حساسه به قرصم حساسه خودم مقصرم و حس میکنم همین قرصی ام که میخورم بهش نمیسازه باز نمیدونما ولی باید بخورم چاره ای ندارم