چرا عزیزم اینکه زد عفونی کنی و نزاری بدتر بشن چیزی نمیشه نگران نباش عزیزم ایشالا اول یه شوهر عاشق نصیبت بشه که واقعا عاشق هم باشید و بعد پولدار باشه که اگر خواستی بری کلا درستشون کنی
چرا عزیزم اینکه زد عفونی کنی و نزاری بدتر بشن چیزی نمیشه نگران نباش عزیزم ایشالا اول یه شوهر عاشق نص ...
عزیرم من تو خودم موندم شوهر واسه چیمه و دلم میخواد همیشه مجرد باشم و بمونم میدونی من مسواک بزنم دندونای خرابم درد میگیره چون یادمه فکر کنم سال ۱۴۰۰ بود یه بار داشتم مسواک میزدم و رو یکیش که زدم درد گرفت و فهمیدم خراب شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز دلم آزمایشش که اجباری نیست میتونی نداشته باشی گفتم که کسی که عاشقت باشه دور از جون نصف ص ...
چرا هست که همه باید بدن فقط این نیست من اعصاب شوهر و بچه ندارم اشپزی بلد نیستم یعنی یه سری چیز بلدم ولی مثل مامانم بلد نیستم استرسی ام هستم و از همه چی میترسم حتی خرید رفتنم مثل نون و اینا با بقیه فرق داره
چرا هست که همه باید بدن فقط این نیست من اعصاب شوهر و بچه ندارم اشپزی بلد نیستم یعنی یه سری چیز بلدم ...
عزیزم به خدا نمیخوام سرتو درد بیارم و الکی باهات بحث کنم ببخشید تورو خدا ولی من خودمم ۱۰ساله افسردگی دارم بسیار بد اخلاقم به هیچ وجه نمیخوام بجه دار بشم گیاه خوارم و هم این تو آشپزی محدودیته هم اینکه خیلی بده دستپختم خیلی بی قرار و کلافه ام و هیچ کس ازم خوشش نمیاد دندونام کجو کوله گردنم کج و........... ولی بازم اگر کسی عاشق کسی باشه فلج هم باشه دوسش داره
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من الان پرده بکارت دارم بعد با نامزدم نزدیکی داشتم ولی از جلو رابطه نداشتیم اما برخورد داشتیم چندباری از جلو. الان میخوام اگه خطری باشه رفع بشه قرصی چیزی هست ک بتونم استفاده کنم ولی ب پرده بکارت آسیب نرسه 9 روز پیش بود نزدیکی داشتیم