2821
2789
عنوان

یه سوال

116 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. آزمایش سه مرحله ای چیه؟؟

همون ک برای بارداری هست یا نه برای چیزای دیگه م هست؟؟

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

به یان عامر خان درخواست دوستی قبول نکنید یبار به کاربری دیگه منم گفت باید خصوصی بگم من قبول نکردم

مگه چیه که بقیه بدونن یا نه

اینطور کابرا اکثرا دعا نویسی چیزی هستن میخوان به مرور کارشون پیش ببرن و طعمه جمع کنن

واسه روزی سوره واقعه سفارش شده هرشب

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به یان عامر خان درخواست دوستی قبول نکنید یبار به کاربری دیگه منم گفت باید خصوصی بگم من قبول نکردم م ...

وای عزیزم من الان پیامتون رو دیدم. متاسفانه درخواستشو قبول کزدم همین الانم قرار شد ذکر رو بهم بگه. بزار ببینم چی میگه بعد لغوش میکنم. ممنونم عزیزم از تذکرت

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
وای عزیزم من الان پیامتون رو دیدم. متاسفانه درخواستشو قبول کزدم همین الانم قرار شد ذکر رو بهم بگه. ب ...

اصلا ذکرشم انجام نده

عزیرم خدا هرچی لازم بوده گفته اینها دکان هست

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
اصلا ذکرشم انجام نده عزیرم خدا هرچی لازم بوده گفته اینها دکان هست

مرسی عزیزم از راهنماییت

من حقیقتا خیلی ترسو هستم. همون لحظه لغو دوستی زدم

@ahojooooon88  

عزیژم اون تاپیک تعطیل شد پیامت رو ندیدم. کدوم تاپیک رو برای رزق و روزی میگین؟

چرا قفل کردی ؟

سیاسی میشد میترکوندن. یادم رفت بگم جواب منو تو یه تاپیک خودم بده😑

دوس داشتم ببینم جوابشو

اره منم دوست داشتم. ولی متاسفانه اصلا اینجا جو خوبی نداره ک بخای ازین نوع سوالات بپرسی. 

بنابراین هر کی هم بتونه میاد یه مزخرفی میگه و میره و ملت میمونن تو خماریش!