2777
2789
عنوان

بی عنوان🥺🥲

277 بازدید | 37 پست

هیچکس به اندازه ی کسی که با او ازدواج میکنیم نمی‌تواند ما را نابود کند

یهو دلم خیلی گرفت وقتی اینو خوندم چقدر حق گفت.

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدما وقتی خیلی تنها میشن، بهشون فشار روحی و ذهنی وارد میشه. واسه همین ناخداگاه ذهنشون خاطرات خوبِ عاطفی گذشته رو به یاد میاره. تنهایی باعث‌ میشه ذهنشون بگرده وُ ببینه توی گذشته کجا حالشون با کی خوب بوده. میگرده وُ میگرده وُ میگرده وَ بعد از بازیابی اون خاطرات خوب، یاد صاحب اون خاطرات میفته و ناخداگاه دلتنگش میشه. همین دلتنگی و فشار روحی ناشی از تنهایی باعث ‌میشه، تمام بدی ها و نکات منفی اون آدم در گذشته به یادمون نیاد و بواسطه‌ی خاطرات خوب گذشته، از اون آدم مثل یه قِدّیس وُ فرشته نجات یاد کنیم و احساس کنیم تنها کسی که میتونه حالمون رو خوب کنه، فقط اونه و اینجاست که بلافاصله بهش زنگ میزنیم. پیام میدیم. دست به دامان دوستان و اطرافیانش میشیم تا خودمون رو بهش یادآوری کنیم. اما اینطور نیست. آدم سابق، پارتنر قبلی، اکس، هرچیزی که اسمشو میذارید اگه آدم درستی برای ما بود، ازش جدا نمیشدیم. پس لطفا در این مواقع یاد اختلافات و بدی هاشون بیفتیم و تصمیم غلط نگیریم وَ استانداردهامون رو دوست داشته باشیم و صبر کنیم. به زودی با آدم جدید وُ درست آشنا خواهیم شد!

حالا من ذوق ازدواج با عشقمو دارم

انشاآلله خوشبخت و شاد کنارهم باشین..

من حالا نمیگم مطلق شوهرم بده ، نه یه عالمه خوبی داره اما یه جوری دلمو شکونده که اصلا دلم باهاش صاف نمیشه و از چشمم افتاده

انشاآلله خوشبخت و شاد کنارهم باشین.. من حالا نمیگم مطلق شوهرم بده ، نه یه عالمه خوبی داره اما یه جو ...

الهی

میفهمم چی میگی

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

آدما وقتی خیلی تنها میشن، بهشون فشار روحی و ذهنی وارد میشه. واسه همین ناخداگاه ذهنشون خاطرات خوبِ عا ...

منم همین تنهایی افسرده کرد .. البته اسمش رو افسردگی نمی‌ذارم 

خب همش میشستم گریه میکردم چون من قبل ازدواج دانشجو بودم و امسال دیدم دوستام لیسانس گرفتن بعضیا بچه دار شدن ولی من هیچی

شوهرمم که همش سرکاره ... کلی قسط و وام و .... به هرحال مشکلات و یادآوری خاطرات و کارایی که شوهرم ‌و خانواده‌ش کردن و

متاسفانه پرخوری عصبی هم دارم و همش میشستم به خوردن 

حالا ولی قراره برم دانشگاه انشالله..

شوهرم گفت یه مدت تو خونه نباش برو بیرون بگرد تا ذهنت آزاد بشه

بابا ی کاربر اقا رد داده بود میگفت دوس دارم با چادر زنونه نماز بخونم ملتو سرکار گذاشته بود 😂 ذکر خ ...

آها پس مطمعن باشم بد نمیگفتن ذکر خیر بود دیگه؟ 

آقا هستم ‌🚫.          💔😔