2777
2789
عنوان

حس شیشم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 203 پست
من اسمت رو نمیدونم اما شخصی که گفتی توی ذهنم یک مرد به ظاهر زحمت کش و پوست آفتاب خورده اومد جلوی چش ...

عزیزم داداشم امشب حرکت داره میره چابهار برای کار میشه بگی حست چیه و خطری ک تهدیدش نمیکنه؟

حس محمد چیه بهم؟  بنظرت استخدامی مراقب سلامت قبول میشم یا دبیری ورزش؟

محمد دوست داره ولی فعلا یک چیزی ذهنشون مشغول کرده ،دبیری قبول میشی 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس شما شناخت باطنی نداری من کی گفتم پرستیژ بالا پایین هستین؟ پای تصمیم های مهم بیار وسط ببین جواب و ...

حاجی ۳۰ تا صلوات برات میفرستم حس کراشم بهم چیه تو کلاسمونه و نمیدونم رل داره یا نع به نظرت رل داره

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

رویاجان خبر خوب میگیری در حالیکه بنا به دلایلی اون لحظه زیاد خوشحال نمیشی

سلامم وقت بخیر خسته نباشید ببخشید مزاحم شدم

من همان رویام تو تاپیک بهم گفتین خبر رو میگیرم بنا ی دلایلی اوت لحظه خوشحال نمیشم دقیقا درست گفتین و من قبلش و اون لحظه خوشحال نبودم

میشه ی سوال دیگه ازتون بپرسم 

من درگیر ی کاری شدم الان نمی‌دونم این کلاه برداریه یا واقعا راسته میشه بگین بنظرتون کلاه برداریه یا اگر راسته جواب مثبت  قطعی می‌شنوم و کی؟

خیلی خیلی ببخشید مزاحم شدم بازم

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

سلامم وقت بخیر خسته نباشید ببخشید مزاحم شدم من همان رویام تو تاپیک بهم گفتین خبر رو میگیرم بنا ی دل ...

سلام و صبح بخیر 

خواهش میکنم حتما ضرورتی داشته که پرسیدی.

رویاجان صفت کلاهبرداری نزن اما اون سود و منفعتی که بهت نشون میدن نیست و کلا اون کار برای شما درآمدی نداره

توش دوندگی زیاد میکنی و تلاش و رغبت هم داری اما در نهایت با کلی اعصاب خوردی و کشتی‌های غرق شده میای بیرون 

به حرف‌هایی که بهت میزنن گوش کن... بین اون‌ حرف ها چیزایی پنهان شده که بهش توجه نمیکنی

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫