برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿
محمد بچست.. باطنی و عقلی خیلی از تو پایینتره .. درسته؟
میشه جواب منو بدید ۳۰ تا صلوات برات میفرستم من رو کسی تو کلاس کراشم حسش بهم چیه اونی که فالوم کرده هم رشته ایمه چی
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
حسم خوبه به رابطتون به شرطی که زیاد کسی این وسط دخالت نکنه اگه بتونی مدیریت کنی با سیاست رفتار کنی ق ...
میشه به منم بگید بی زحمت ممنونتون میشم
۴ ماهه ازش خبر ندارم بهم اخرین بار گفت دوستم داره و میخواد بره منم گفتم که چرا همون روز اول نرفته سین کرد جواب نداد الان ازش خبر ندارم شما چیزی حس میکنید مثلا چت دوباره یا چیزی؟
یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️. کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡ تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️