2777
2789
عنوان

حس شیشم قوی

1265 بازدید | 203 پست

یکی بیاد بگه فردا خبر خوشو میگیرم؟

اسمم رویاست 

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

من خودم حس ششمی هستم منتها خیلی‌ وقته ازش کار نکشیدم و گذاشتم تقویت شه

کسی حس قوی هست بگه من یک سوال دارم دوستان

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما کی خونه میخریم؟؟

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

رویاجان خبر خوب میگیری در حالیکه بنا به دلایلی اون لحظه زیاد خوشحال نمیشی

چرا ینی پول زیاد تری ازمون میخوان؟

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

رویاجان خبر خوب میگیری در حالیکه بنا به دلایلی اون لحظه زیاد خوشحال نمیشی

منم میگویی آیا:)اون آقاهه میم دارع

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
چرا ینی پول زیاد تری ازمون میخوان؟

بانوجان من در این رابطه صحبت نکردم

ممکنه قبلش بحثی اختلافی یا چیزی که کمی ناراحتت کنه پیش بیاد و خبری که منتظرشی زیاد حالت خوب نکنه

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
بانوجان من در این رابطه صحبت نکردم ممکنه قبلش بحثی اختلافی یا چیزی که کمی ناراحتت کنه پیش بیاد و خب ...

آهان ممنون