2777
2789
عنوان

حس شیشم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 203 پست
شما حس ششمی ای ؟ میشه برا منم بگی حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ میتونی یه ویژگی از خودم یا اون ...

دوست داره اما درمورد ازدواج هنوز بهت فکر نمیکنه، ادمی هستی که از صد خودت واسه یکی مایه میذاری اون ادم منطقیی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگم چندتا بانوی دیگه اینجا اومدن از اون‌ها بپرسین من پیام بدم توی هم میره و گم میشه نازبانو ستا ...

میشه جوابمو بدی ۳۰ تا صلوات برات میفرستم رو یه کسی تو کلاس کراشم حسش بهم چیه هم رشته ایم فالو کرده حسش بهم چیه 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

به نظرم برمیگرده پیشت ،ولی یکی هست فاصله میندازه بینتون هواستو جمع کن  

بانو اگه حستون قویه لطفا برای منم ببینین چی حس میکنین

من مینام، طرف مقابلم یک آقاست که بنا به دلایل خانوادگی فاصله گرفته و گفته دیگه ارتباطی برقرار نمیکنه

این شخص هنوزم دلش با من هست؟ و یا بخوام واضحتر بگم، مسیری پیدا میکنه و باهام دوباره ارتباط میگیره؟

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
عزیزم اسم خودمم زهراس ببخشید حالا عزمزمه ینی چی؟ @ms_mina    

نفسم همون عزیزم بود که اشتباه تایپی شد

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
به نظرم برمیگرده پیشت ،ولی یکی هست فاصله میندازه بینتون هواستو جمع کن  

حاجی ۳۰ تا صلوات برات میفرستم یه ویزگی چیزی ازم بگو و اینکه هم رشته ایم فالوم کرده حسش بهم چیه کراشم تو کلاس هست حسش بهم چیه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

عزیزم صدقه سنگین بده و به کسی نگو  شما یک خانم قد متوسط با اندام معمولی هستی که بنا به علت هیک ...

مرسی گلم دلم میخواست بیشتر باهات صحبت کنم اما سوالات زیاد شد اما ی وقت دیگه حتما مزاحمت میشم

واینکه پدربزرگم فوت کردن ومن خیلی دلتنگشم💔