2777
2789
عنوان

حس شیشم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 203 پست
میشه حستو راجب احسان بگی اخرش بهم میرسیم؟ چی میشه بینمون

به نظرم برمیگرده پیشت ،ولی یکی هست فاصله میندازه بینتون هواستو جمع کن  

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی بیشتر خودتو مشتاقتر نشون بدی دیرتر! ازش دور شو تا ب سمتت بیاد. منطقی باش اگر موردای خوب دیگم بر ...

اخه منم دوسش دارم و الان چون شغلی نداره نمیتونه بیاد صحبت کنه چون بابام قطعا قبول نمیکنه 

چند باری واسه استخدامی رفت ولی رد شد . 

خیلی هم خاطر همو میخوایم .

کلا حست راجب بهش چیه ؟ 

کنکور فرهنگیان امسال قبول میشم ؟ 

قشنگم چندتا بانوی دیگه اینجا اومدن از اون‌ها بپرسین من پیام بدم توی هم میره و گم میشه نازبانو ستا ...

سلام

لطف میکنی بهم بگی دلیل شرایط الانم چیه؟

هرچی درموردم حس میکنی بگو لطفا

متوسطی ، نه خیلی حس بد نه خیلی خوب    

حاجی تورو قرآن بگو یه ویزگی اخلاقیم یه چی دربارم بگو و بگو رو یه کسی تو کلاس کراشم حسش بهم چیه کسی تو کلاس ازم خوشش میاد هم رشته ایم فالوم کرده حسش بهم چیه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

عزیزم لطفا منم بگو  دعات میکنم  حس ایوب بهم چیه ؟و اخرمون چی میشه ؟

من اسمت رو نمیدونم

اما شخصی که گفتی توی ذهنم یک مرد به ظاهر زحمت کش و پوست آفتاب خورده اومد جلوی چشمام

اگه واقعا این شخصه؛ پس بدون این آدمیه که حالت بازی باهات داره؛ توی آب نمک گذاشتت. صرفا الان حسابی روش باز نکن که از لحاظ مالی توی نزول و سرازیری هست

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

وای گلم از کجا فهمیدی کاتیم؟

ولی بار اخر دعوای بدی داشتیم امروز پیام داد محل ندادمش

بهم رسیدن داریم؟

اخه ته دلم هنو دوسش دارم😑

فردا خبر خوش رو میگیرم؟

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792