من ۱۶ ساله ازدواج کردم و ۳۷ سال دارم، همسرم در کنار خصوصیلت بدی که قابل چشمپوشی هست یه اخلاقی داره که واقعا تحمل زندگی رو برام غیر ممکن کرده... مادرهمسرم به تمام معنا پلید هستند، و این نظر همه فامیل و آشناها و خود همسرمم هست دقیقا... خیلی در این سالها اذیتم کردند ولی چون میترسم شناسایی بشم نمیشه با جزئيات تعریف کنم متاسفانه.... در آخرین بحثمون به من تهمت خیانت زدن و من خیلی شکستم ولی هیچ عکس العملی غیر از قطع رابطه انجام ندادم... بعد از این موضوع رابطه همسرم باهاشون صمیمانه تر شده در صورتی که من انتظار برخورد داشتم... الان چند ماهه واقعا از درون خورد شدم، همسرم یک روز در میون میره منزل مادرش و چند ساعت میمونه و من دچار افسردگی میشم، هر دفعه هم باهاش صحبت کردم و گفتم انتظار داشتم پشتم باشی و الان با این گارت خیلی خوردم کردی به دعوا میرسه و میگه رابطه من و مادرم به تو ربطی نداره.... به نظرتون چه کاری کنم واقعا درمانده شدم احساس میکنم همسرم بزرگترین دشمنم هستت و با کسی که ازش متنفرم دست به یکی هست، چه راهکاری دارید ، واقعا ممنون میشم نظراتتون رو بگید😭😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیانت کردی یا نه راستشو بگو؟ اگه خیانت کردی همینکه نکشدنت برو کف پاشونا ببوس
مفتشی؟ چقدر زشت حرف میزنی
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
شوهرت هنوز خامه،باورش نمیشه زندگیه خودشه که لطمه میخوره
سخته به یه ورت باشه بزار آنقدر بره که سیر بشه،بیخیال باش ،سرت به زندگیت و بچه ها باشه ،شوهرت در نظر بگیر و معمولی باش،معمولا خودش که رفت خونه مادرش کاری برای انجام داشته باشی،