2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست کمک میخوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاور میگه اهمیت نده ولی واقعا نمیتونم، چه کار کنم؟؟😭😭

عزیزم تا وقتی که اهمیت بدی اون به اشتباهش پی نمیبره و با خودش میگه همسرم کاری باهام نداره و دلخور نمیشه 

و همینطوری به کارش ادامه میده 

تو یه مدت باهاش سرد رفتار کن خودش بالاخره ازت مشکلو میپرسه بعد منطقی و با آرامش باهاش صحبت کن.

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
شوهرت هنوز خامه،باورش نمیشه زندگیه خودشه که لطمه میخوره سخته به یه ورت باشه بزار آنقدر بره که سیر ب ...

عزیزم مشاورم همینو گفت ولی وقتی میره مخصوصا اینکه بعد از دعوامون بیشتر باهاشون گرم شده ازش متنفر میشم و بغضی گلوم رو میگیره که اصلا نمیتونم تحمل کنم

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها لابد چیزی دیده یا فهمیده

چه بد قضاوت میکنی 

مگه تو توی زندگیشی؟ 

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
عزیزم تا وقتی که اهمیت بدی اون به اشتباهش پی نمیبره و با خودش میگه همسرم کاری باهام نداره و دلخور نم ...

راجع به این موضوع خیلی صحبت کردیم و در حد طلاق هم رفتیم و در نهایت میگه به تو ربطی نداره من میرم تو نیا

به نظرتون چه کنم😭😭

مشاور هم حرف من رو زده محل نزار ببینه که برایت تفاوتی نداره ،رفت و آمدش ،شاید کمتر هم خونه مادرش بر ...

مادرش برای اینکه منو اذیت کنه همش زنگ میزنه دلمون تنگ شده بیا و همسرم کلا اونجاست، ،، راهی نیست به نظرتون غیر از صبوری؟؟؟

چه بد قضاوت میکنی  مگه تو توی زندگیشی؟

امروزه خیلی حرفای خیانت تهمت نیست واقعیته باید مجازات سنگینی برای خیانت زنها بزارند تا خیلیا خودشونا جمع کنند و آیندگان راه درست زندگی کردنا بیاموزند وای به حال نسلی که از خیانت پدر و مادری به وجود بیاند اون فرزندا میشن حیوان

عزیزم مشاورم همینو گفت ولی وقتی میره مخصوصا اینکه بعد از دعوامون بیشتر باهاشون گرم شده ازش متنفر میش ...

در هر حال مادرشه،نمیتونه بندازتش دور ،یه مدت بیخیال باش،رفت خونه مادرش تو هم برای خودت برنامه بزار،اصلا هم راجع به خانواده شوهر تو خونه حرف نزن،راحت انگار وجود ندارن

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها لابد چیزی دیده یا فهمیده

اوکی عزیزم شاید چیزی بوده.... انشالله رسوا بشی بی گناه و اطرافیانت از همین ضرب المثل برات استفاده کنن.... دنیا کوچه بن بسته که یه روز تهش گیر میفتی و قضاوتات میان سراغت گلم

راجع به این موضوع خیلی صحبت کردیم و در حد طلاق هم رفتیم و در نهایت میگه به تو ربطی نداره من میرم تو ...

پس یه درصدددد هم نباید محلش بزاری، بگو برو پیش همون ننت

واقعا خیلی بچس

مادرش برای اینکه منو اذیت کنه همش زنگ میزنه دلمون تنگ شده بیا و همسرم کلا اونجاست، ،، راهی نیست به ن ...

باهاش هر سری برو واسه غذا بمون تا دیگه نگه بیا،،،اصلا خودت دو روز در میان برو واسه ناهار شام اونجا،،،خیلی ببخشید پوستت رو کلفت کن برو تا زورشون بیاد