2821
2789
عنوان

حالم بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 74 پست
واقعا متاسفم براتون ... کاش کاری از دستم‌بر می اومد براتون اگر بخواین همینجا بگین حداقل گوش میدم بهت ...

چی بگم عزیزم..من حالم به شوهرم وابسته اس دیشب به طرز بدی بی محلم کرد رو قلبم سنگینی میکنه تا ۵ صبح کنارش بودم حتی دستمم نگرفت سرش به گوشی بودد...فقط عصری رد شد از کنارم یه بوسم کرد بی هیچ حرفی ..دلگیرم خیلی

ن توخونه کنارهمیم..غرورم نمیزاره باهاش صحبت کنم .قهرنیستیم اما چندروزه کلا بهم ریختیم..دلگیرم ازش .

خواهشا این غرورو بزار کنار من خودم جدا شدم

میدونم چی میگی،،ببین خودت برو سمتش خودت خرف

زدنو شروع کن،میدونم الان میگی اون چرا نکنه،منو نمیبینه

بزار کنار شاید بلد نیست،،باور کن اشتباه این رفتارت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره خیلی بده بیچاره بچه هام امروز بیخودی دعواشون میکردم.    

خب شماهم فشار روتونه به خودتون فشار نیارید 

همسرتون در جریانن؟باهاشون درمیون بزارید باهم این مرحله رو بگذرونید و قرصارو ترک کنید

خواهشا این غرورو بزار کنار من خودم جدا شدم میدونم چی میگی،،ببین خودت برو سمتش خودت خرف زدنو شروع ک ...

بلده عزیزم رابطمون خوبه .رفتم سمتش کلا انگار نادیدم گرفت ‌‌..همش توقع داره من برم سمتش من منتظرش بمونم ..بهش بگم من تادیروقت نمیتونم بیداربمونم مثلا بهش برمیخوره میگه نمون ..

چی بگم عزیزم..من حالم به شوهرم وابسته اس دیشب به طرز بدی بی محلم کرد رو قلبم سنگینی میکنه تا ۵ صبح ک ...

میفهمم دلگیری ولی سعی کنید برین پیشش و تمومش کنید میبینین با همین بی محلی های ساده و کنار نزاشتن غرور بینتون کلی فاصله می افته

بلده عزیزم رابطمون خوبه .رفتم سمتش کلا انگار نادیدم گرفت ‌‌..همش توقع داره من برم سمتش من منتظر ...

چی بگم،میدونستی مردا هم دوران پریودی دارن،بزار

اونم یه مدت تو حال خودش باشه،البته حق داری

میفهمم کاملا چی میگی

میفهمم دلگیری ولی سعی کنید برین پیشش و تمومش کنید میبینین با همین بی محلی های ساده و کنار نزاشتن غرو ...

اره میدونم خب من رفت ..اون نمیاد از دلم دربیاره حس میکنم برم سمتش به شعورم توهین شده با اینکه قبلا میرفتم ولی واقعا بی تقصیر بودم نمیدونم چرا همچین کرد ‌.‌.بدتر اینکه بازدید روبیکاشو برداشته ..واتساپم کلی انلایته حاضر نیس یه پیامم بده ..با این که میدونم مرد پاکیه اما این رفتارش دارم شک میکنم چک میکنم انلاین بودنشو ..

اره میدونم خب من رفت ..اون نمیاد از دلم دربیاره حس میکنم برم سمتش به شعورم توهین شده با اینکه قبلا م ...

چی بگم والا شاید میخواد حرص شما در بیاره فکر کنید اونم الان همینووتو ذهن خودش درمورد شما بگه 

بزارین یکم‌بگذره شاید خودش اومد جلو 

چی بگم

چی بگم،میدونستی مردا هم دوران پریودی دارن،بزار اونم یه مدت تو حال خودش باشه،البته حق داری میفهمم ک ...

اره میدونم اصلا کهریش نداشتم چون کاری نداشتم دلخورم .باهم صحبت میکنیم همه چیمون رواله ولی سرد..فقط عصری به بهانه یه چی اومد تواشپزخونه بوسم کرد رفت ..یه لبخند زدم ولی اصلا دلم صاف نشد 

چی بگم والا شاید میخواد حرص شما در بیاره فکر کنید اونم الان همینووتو ذهن خودش درمورد شما بگه  ...

انشالله که بیاد .شایدم من زودرنج شدم ..منم بازدید روبیکارو بستم ..مثل خودش تو وات انلاینم الکی