واقعا متاسفم براتون ... کاش کاری از دستمبر می اومد براتون اگر بخواین همینجا بگین حداقل گوش میدم بهت ...
چی بگم عزیزم..من حالم به شوهرم وابسته اس دیشب به طرز بدی بی محلم کرد رو قلبم سنگینی میکنه تا ۵ صبح کنارش بودم حتی دستمم نگرفت سرش به گوشی بودد...فقط عصری رد شد از کنارم یه بوسم کرد بی هیچ حرفی ..دلگیرم خیلی
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
میفهمم دلگیری ولی سعی کنید برین پیشش و تمومش کنید میبینین با همین بی محلی های ساده و کنار نزاشتن غرو ...
اره میدونم خب من رفت ..اون نمیاد از دلم دربیاره حس میکنم برم سمتش به شعورم توهین شده با اینکه قبلا میرفتم ولی واقعا بی تقصیر بودم نمیدونم چرا همچین کرد ..بدتر اینکه بازدید روبیکاشو برداشته ..واتساپم کلی انلایته حاضر نیس یه پیامم بده ..با این که میدونم مرد پاکیه اما این رفتارش دارم شک میکنم چک میکنم انلاین بودنشو ..
چی بگم،میدونستی مردا هم دوران پریودی دارن،بزار اونم یه مدت تو حال خودش باشه،البته حق داری میفهمم ک ...
اره میدونم اصلا کهریش نداشتم چون کاری نداشتم دلخورم .باهم صحبت میکنیم همه چیمون رواله ولی سرد..فقط عصری به بهانه یه چی اومد تواشپزخونه بوسم کرد رفت ..یه لبخند زدم ولی اصلا دلم صاف نشد