راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وا چرا همه حالشون بده کلا امشب تاپیک خودکشی هم زیاد بود،شاید واقعا پس راست میگفت تو اینستا انرژی م ...
چیه قضیه انرژی منفی اینستا
بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
وای اره عزیزم،بدبختی من یه چیز دیگست تو محیط کوچیک بدون امکانات زندگی میکنم،،نمیشه راحت رفت بیرون ...
میدونه گاهی مجبور ادمبرای فرار از یه موقعیت یسری چیزارو تحمل کنه شاید بابد به حرف مامانت فعلا گوش بدی تا وقتی که بگذره و یکم آزاد تر بشی براتون آرزو میکنم که کارتون روهم استخدام شین انشالله
من رفته بودم دکتر بخاطر ورم معده و شکمم بهم قرص اعصاب داد.۲هفته خوردم خسته شدم ۳روز قطع کردم عصبی و داغونم در حد دیوونه ها.حواسم نبود از قرصه تا امشب یادم اومد رفتم یه دونه خوردم.آروم شدم.خلاصه حالا اعتیاد به قرص هم به دردام اضافه شد .