2821
2789
عنوان

حالم بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 74 پست
اونم شاید از یه چیزی حااش بده،،ببین فاصله میفته بینتون اینجوری،،سعی کن بیخیال باشی

اره انشالله خیره ..اگه میتونستم بیخیال باشموکل مشکلاتم حل بود ..از یه طرفم عروسی برادرشوهرمه ..هی خواهرشوهرامیگن چرا این نگرفتی چرا فلانه یکی میگه چرا ارایشگاه نمیری جاریت این کرده فلان کرده .بدتربهم میریزم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیشده

یدونی گذشته و آدمایی که مردن 

سخت گیری های خانواده

استرس مدرسه 

نگرانی های آینده و اینکه موفق نشم 

تکراری بودن روزا 

تنها سرگرمی همش  تو گوشی 

اعتماد به نفس نداشتن 

و....

منم واقعا چون حوصله دنیای واقعی ندارم رو آوردم به مجازی خیلی  مشکلات تو زندگی دارم دنیام با آدما محدود کردم بعد چند سال خواننده خاموش بودن امشب تصمیم گرفتن عضو بشم شاید یکم آرامش بگیرم 🤕

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

یدونی گذشته و آدمایی که مردن  سخت گیری های خانواده استرس مدرسه  نگرانی های آینده و اینک ...

عزیزم برا اعتماد به نفس یه دوست خوب پیداکن تورو بکشه بالا ..باهم کورس بزارید تودرس تو همه چی ..دوست خیلی مهمه ..من قبلا خدای اعتماد به نفس بودم اما بعدها افت کردولی دوباره میخوام اوکیش کنم 

آره همینه

وا من واسه یه نفخ ساده رفتم دکتر،،اینو چرا بم

داد،،🥴🥴گفته بود قوی ترین دارو رو بت میدم،با خنده هم

گفت😐

تازه اون روم کراشم هم داره نگو چه طوری دیگه

مطمئن شدم😅خودمم بد کراش زدم🥲نفخ بهانه

بود نخوردمش البته ،یه شب محالم بو بود فقط خوددم دوتا دونه