2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی روتین پوستیت چیه؟ منم صورتم خیلی جوش داره

والا قراره عوضش کنم

اول صورتمو با نوتروژینا میشورم بعد چون جوش دارم سرم ضد جوش اوردینری میزنم

همین

این ابرسانم جدیدا اضاف کردم چون پوستم خراب شده بود

واسه جوش سرم اوردینری خوبه مدل نیاسینامید

ضد جوش چی گرفتی؟ چه مارکی؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
سرم رو بزن  بعد که شستی ابرسان بزن

چییییی

اصلا نباید تا ی روز این ضد جوش رو بشوری

اونوقت ابرسانه فایدش چیه من پوستم دهیدراته شده افتضاح شده سره همین ابرسان میزنم بعد از سرم جوش

اگه بشورمش بعد ابرسان بزنم فایده سرم جوشم چیه 

والا قراره عوضش کنم اول صورتمو با نوتروژینا میشورم بعد چون جوش دارم سرم ضد جوش اوردینری میزنم همین ...

آبرسان چه فرقی با مرطوب کننده داره؟

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
اوردینری

سینره استفاده کردی؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
آبرسان چه فرقی با مرطوب کننده داره؟

مرطوب کننده برای نرم شدن پوستته

ابرسان واسه از بین بردن دهیدراته شدن پوسته

وقتی پوستت کم اب بشه پوسته پوسته میشه ابرسان میزنی

چییییی اصلا نباید تا ی روز این ضد جوش رو بشوری اونوقت ابرسانه فایدش چیه من پوستم دهیدراته شده افتض ...

یه روز رو پوستت بمونه؟

سرم رو معمولا شب میزنن صبح میشورن 

دکتر به من ژل و کرم ضد جوش داده بود میگفت نیم ساعت بمونه رو پوستت

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight