سلام دوستان دیشب خونه پدرشوهرم همه دعوت بودن برا شام با پدر شوهرم تو یه ساختمون زندگی می کنیم بعد من و شوهرم و نی نی داشتیم اماده میشدیم ک بریم پایین پیششون . بعد شوهر خواهر همسرم دخترشو فرستاده بود خونه ما ک برو بگو خودت بیا شامت رو بخور و برو زن و بچت رو ول کن منم اینقدر اعصابم به هم ریخت به دخترش گفتم برو ب بابات بگو پات رو از گلیمت دراز تر نکن سرت ب زندگی خودت باشه حد خودت رو بدون . حالا از دیشب ک من این حرف رو زدم همه بهشون برخورده بنظرتون کار من اشتباه بوده ؟ شما اگه جای من بودین چیکار می کردین؟!
شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن
شاید شوخی بوده که شما دیر حاضر میشی،شابدم حرصش گرفته خانومش رفته غذا حاضر کرده کارا رو کرده موقع خوردن شمام باید تشریف فرما میشدید اونم دیر و با فیسو افاده میرید
ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمیمونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷