2777
2789

من میخوام گربه از نوع خونگی مثل پرشین و.. یکی بگیرم سرپرستی تو خونه نگه دارم فقط تا الان هیچ گونه اشناییت با گربه نداشتم و نگه نداشتم و نمیدونم چجوری از عهده ش بربیام اما چون تنهام دوست دارم یه گربه تو خونه داشته باشم 

بنظرتون همسایه ها شاکی نمیشن؟ چون اپارتمان زندگی میکنم

و اینکه ایا گربه رو میتونم شب ها تو اتاق بذارم و درو قفل کنم که موقع خواب نیاد منو بیدار کنه چون شب ها میترسم کسی کنارم راه بره

و اینکه ایا گربه رو هم مثل سگ میتونیم با قلاده ببندیم و ببریم پیاده روی با خودمون بیرون یا پارک؟ چون ندیدم اینجوری گربه ولی سگ دیدم،

و اینکه گربه ماده ارومتره یا نر که وسایل رو نشکنن یا خرابکاری نکنن

و از چند وقت بک بار باید ببرم دکتر دامپزشک ناخن هاشو کوتاه کنه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

سلام

نگه داریش  سر و صدا نداره

گربه راحته

من و پیشیم توی ۱ اتاق میخوابیم 

اره با قلاده بیرون میبرم

روزی ۳ وعده  مرغ میخوره    غذا خشکم خریدم برند کانادایی

میان وعده میخوره

JUPITER🧡VENUS

سلام من گربه دارم. گربه بی آزار هست اصلا صدا نداره که همسایه بخواد اذیت شه 

گربه ها خلق و خو متفاوتی دارند بعضیاشون دوسدارن تنها بخوابن بعضیا کنار صاحب شون مثلا گربه من شبا بغل خودم میخوابه 

ناخن شو خودمون میگیریم 

فقط برای چکاپ دکتر میبرم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من گربه دارم. گربه بی آزار هست اصلا صدا نداره که همسایه بخواد اذیت شه  گربه ها خلق و خو م ...

شب ها از جاش بلند نمیشه راه بره بالای سر

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

نگه داریش  سر و صدا نداره گربه راحته من و پیشیم توی ۱ اتاق میخوابیم  اره با قلاده بیرون ...

😹خیلی نمکی هستن 

چجوری میزاره قلاده ببندی ؟ مال من نمیزاره 

عزیزم وقتی میری سفر چجوری میبری باخودت ؟ 

سروصدا نداره که بخواد کسی رو اذیت کنه

نمیتونی درو روش قفل کنی چون ممکنه شاکی بشه به نشانه اعتراض جیش و پیپی کنه

بیرون نمیشه با قلاده بردش چون اولا تنبله دوما زود میترسه

مورد آخری رو نمیدونم

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

😹خیلی نمکی هستن  چجوری میزاره قلاده ببندی ؟ مال من نمیزاره  عزیزم وقتی میری سفر چجوری م ...

اخه از بچگی  بستم عادت کرده

سفر تا حالا نبردم  عزیزم 

اره خیلی عشقن

JUPITER🧡VENUS

تو ک میخوای ب سرپرستی بگیری یکی بیار ک قبلا عقیم شده باشه. دیگه دردسر نداشته باشی

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
شب ها از جاش بلند نمیشه راه بره بالای سر

بالا سر نه ولی بلند میشه جاش تکون میده باز میخوابه 😹 

راستی گربه ماده آروم تره تا نر.  حتما هم باید عقیم شن 

اول این که هیچ وقت گربه رو نخر، فقط به سرپرستی بگیر.

همسایه ها شاکی نمیشن گربه هم حیوون بی سرو صدا هم خیلی تمیزه. نمیتونی شب تو اتاق بذاری و قفل کنی چون افسرده میشه و حتی میو میو میکنه . ولی خیالت راحت کنارت راه نمیره یا میخوابه یا بیدار باشه به تو کاری نداره و مطمئن باش بعدش عادت میکنی بهش. منم اولاش میترسیدم کسی کنارم راه بره ولی الان دیگه عادت کردم. گربه رو نمیتونی ببری بیرون مثل سگ. حیوون درونگرایی و اصلل بیرون رفتن و گردش رو دوست نداره. البته هستن گربه هایی که دوست داشته باشن ولی خب کمن تعدادشون. بیشترشون میترسن. نمیتونی بگی نر اروم تره یا ماده من دوتاشم نگه داشتم . الان دوتا نر دارم چهار ساله نگهشون میدارم. یکیشون از دیوار صدا در بیاد از این بچه نمیاد. یکیشون هم یه عوضی به تمام معناس. گربه ماده ای که داشتمم خیلیی شیطون بود. گربه های خونگی از ناخون هاشون استفاده نمیکنن نکران چنگ اینا نباش. حداقل گربه های من نکردن و این که ناخن گیر میگیری خودت میگیری لازم نیست ببری دامپزشکی. 

این نیز بگذرد...

سلام نگه داریش  سر و صدا نداره گربه راحته من و پیشیم توی ۱ اتاق میخوابیم  اره با قلاده ...

عزیزم غذای خشک باید وعده اصلیشون باشه

مرغ میان وعده

مرغ فقط پروتئین داره بقیه مواد لازم بدنش توی غذا خشکه

گربه نر بخر  چون ماده بعد یه مدت پریود میشه و شروع میکنه جیغ زدن باید بدی عقیمش کنن رحمش در ب ...

چجوری موقع بیرون رفتن با خودم ببرمش بیرون پیاده روی و.. انگار میگن قلاده نمیذاره ببندن اینطوری هم گم میشه

اخه از بچگی  بستم عادت کرده سفر تا حالا نبردم  عزیزم  اره خیلی عشقن

اخه گربه ها ترسو هستن نمیترسه از سگ یا گربه دیگه ؟ 

خیلی عشق هستن 

عزیزم راستی برای یوبوست گربه بنظرت چی خوبه ؟ گربه من فقط غذا خشک رویال میخوره اصلا لب به غذا تر و مرغ نمیزنه موندم چیکارش کنم گاهی یوبس میشه