2777
2789
عنوان

اونایی که گربه خونگی نگه میدارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 64 پست
ماست پربیوتیک و یک قطره یا دو قطره روغن زیتون بیشتر نده .

ماست خودش سفت نمیکنه ؟ 

بهش روغن زیتون مرتب میدم باز سفته بجز رویال هم چیزی لب نمیزنه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم‌نمازی توخونه تون ندارین؟

گربۀ پيامبر اسلام "معزه" نام داشت. امير مومنان روايت كرده است: پيامبر وضو می‌گرفت كه گربه‌ای نزد او آمد. پيامبر دانست آن حيوان تشنه است. ظرف آب را به سوي او برد و گربه از آب نوشيد سپس پيامبر از همان آب وضو گرفت.

گربه نجس نیست موشم نجس نیست خود پیامبر هم حتی گربه داشتن. انقدر رو آفریده خدا اسم نجس نذارید

این نیز بگذرد...

عزیزم گربه من فقط رویال میخوره اصلا لب یه غذا تر و مرغ نمیزنه چجوری تشویق کنم گاهی مرغ بخوره ؟ یا غذ ...

اطلاع ندارم عزیزم

گربه من همچی رو بو میکشه حتی موقع غذا خوردن میاد غذای مارم بو میکشه و همچی میخوره

مرغ کم میدیم بهش در روز یه وعده 

ولی شیر بدون لاکتوز میذارم براش

اگ کرکش باشه نه

اخه میگن گربه حرام نیست که سگ رو شنیده بودم گربه نه. خود پیامبر میگن گربه داشته

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بین راستی گربه نمیتونی محدود کنی کل خونه قلمروش هست اگه در قفل کنی شاکی میشه 😹😹گربه من ک اینجوریه حتی تو حمام هم میره سرک میکشه یا دستشویی البته دستشویی ما فرنگیه کف زمین  تمیزه 

گفتم نجسه؟؟؟؟؟؟؟ گدبه اصلا نجس نیست ولی کرکش نمازو باطل میکنه

منظورتون موی گربه هست دیگه؟ 

موی گربه رو فکر کنم هر روز باید برس کشید مونریزه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

گفتم نجسه؟؟؟؟؟؟؟ گدبه اصلا نجس نیست ولی کرکش نمازو باطل میکنه

هیچ جا نگفتن کرک گربه نماز رو باطل میکنه. یه روایت حتی هست پیامبر داشتن نماز میخوندن گربشون میاد رو لباسشون میشینه و پیامبر نمازشو ادامه میده

این نیز بگذرد...

اطلاع ندارم عزیزم گربه من همچی رو بو میکشه حتی موقع غذا خوردن میاد غذای مارم بو میکشه و همچی میخوره ...

چه جالب گربه من اصلا عذا مارو نمیخوره فقط غذا خشک دوسداره 

ماست و شیر هم دوسنداره