2777
2789
عنوان

اونایی که گربه خونگی نگه میدارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 64 پست
برای رفع یبوست گربه روزی به اندازه یه نخود مالت بدین بهش.یه خمیره توی تیوپایی مثل خمیر دندون که گربه ...

عزیزم انواع مالت می‌خرم اصلا لب نمیزنه باورت میشه مارک ترک خارجی هرچی بگی خریدم.  گاهی بروز یواشکی میمالم به بدنش مجبور شه لیس بزنه خیلی بد غذاشت فقط غذا خشک دوسداره 

بستنی دل شو رون میکنه ؟ می‌خرم براش

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بیا راجع به این تاپیکت تجاربم رو بگم. اولا گربه رو نخر به سرپرستی بگیر. نژاد dsh عالیه هم باهوشه هم موهاش کم میریزه. خیلیییییی کم خرج تر و مستقل تر از سگه. میتونی تا یک روز تو خونه تنها بذاری. شیطونیش بستگی به شخصیت گربه داره. گربه من ماده‌ست ولی خیلی مهربونه. عموما نر ها بغلی تر و مهربون‌ترن ولی. نیاز به آموزش جای دستشویی نداره. حموم نمیخواد مگه این که خیلی کثیف شه در حد چند ماه یک بار. ناخوناشو هم من خودم میگیرم. بستگی به شخصیت گربت داره. از سن کم عادت بده ناخوناشو بگیر که راحت باشه. به زور نگهش ندار برا ناخون گرفتن. بعد گرفتن هر ناخون بهش تشویقی بده. یا تو خواب بگیر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انواع مالت می‌خرم اصلا لب نمیزنه باورت میشه مارک ترک خارجی هرچی بگی خریدم. گاهی بروز یواشکی م ...

سلام عزیزم اگه این پیامک دیدی جواب بده لطفا گرفت گفتی اصلا مالت لب نمیزنه پس چجوری موهاش که لیس زده بالا میاره؟ چون منم تازه گربه گرفتم مالت نمیخوره

آرامش
سلام عزیزم اگه این پیامک دیدی جواب بده لطفا گرفت گفتی اصلا مالت لب نمیزنه پس چجوری موهاش که لیس زده ...

سلام گربه من اصلا مالت دوسنداره ولی از اونجای ک غذا رویال میخوره موها همراه با غذا دفع میشن 

راستی مالت جیم کت بخر عالیه همه گربه ها میخورن حتی گربه منم جدیدا میخوره  

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️