2777
2789
عنوان

پدرشوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 73 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پروفسور هلاکویی😐

وایی ننه چقد منی همیشه غلط املایی میگیرم فکرشم نمیکردم یکی ازم غلط بگیره روزی😂 الان واقعا حالم بده مریض شدم ماه۸بارداریمه دندونم امونمو بریده اومدم اینجا دردام یادم بره🥲😂

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
وایی ننه چقد منی همیشه غلط املایی میگیرم فکرشم نمیکردم یکی ازم غلط بگیره روزی😂 الان واقعا حالم بده ...

همیشه شعبون یه بارم رمضون😁

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

درسته فکر کردم اینی که از دست پدرشون ناراحته میگید اشتباهه کی زخم نخورده😂😂به قول پرفوسور هولاکویی ...

تو ایران وابستگی به فرزندان زیاده

خودمم هستم 😓

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
۳۱🫶

خب خوبه خیلی سن خوبیه😍بسلامتی ب دنیا بیاد 

اخه من شوهرم هرچند وقت ی بار بچه میبینه هوس بچه میکنه گیر میده بعد از سرش میوفته سر همین پرسیدم😂🫀

ما هنوز خیلی بچه ایم خیلی زوده من ۱۹ سالمه 

همیشه شعبون یه بارم رمضون😁

همون کارما جوابمو داد ولی تو نی نی سایت غلط نمیگیرم یه بار دیدم یکی تاپیک گذاشته بود ناراحت بود یکی غلط ازش گرفته بود دعواشون شد اینجا رو بیخیال شدم ولی چشمم میمونه 😂🫶 

من ک کاری ندارم  دختراش جوابشو میدن توروش وایمیستن حتی مادرشوهرم طرف ماعه ولی من هیچوقت چیزی ن ...

بدبخت رو نابود کردن

نرمش چرا به خرج نمیده😂😂

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
تو ایران وابستگی به فرزندان زیاده خودمم هستم 😓

از الان رو خودت کار کن حتما من همسرم اینطوریه خیلی بهش میگم چون واقعا میبینم بچه ها اذیت میشن از این توجه های زیادی و وابستگی زیاد 

بدبخت رو نابود کردن نرمش چرا به خرج نمیده😂😂

😂😂😂ببین اصن ی وضعی هربار میرم خونشون ک تنها باشیم خاهراش نباشن  من تو راه همش باید شوهرم و آروم کنم😂😂چون وقتی خاهراش باشن سرگرم بازی و شوهرخاهراش و اینا میشه بیخیال میشه ولی وقتی تنهاییم کلافه میشه😂😂

همون کارما جوابمو داد ولی تو نی نی سایت غلط نمیگیرم یه بار دیدم یکی تاپیک گذاشته بود ناراحت بود یکی ...

🤦منم بدم میاد ولی تند تایپ میکنم بیشتر وقتها پیش میاد☺️

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خب همون هیچی نمیگه  بخدا من جویای حالشم همش  خود پدرشوهرم کناره گیری میکنه رفته بود به خ ...

میدونم گلم ک شما حرمت نگهمیدارین  و حواستون هست اما خب پدره و کوتاه اومدن تو این شرایط باید از جانب همسرتون باشه طبق حرفات شما حق دارین دلخور باشین و همسرتون هم حق داره اما اگه نره دلخوری پدرش بیشتر میشه 

میدونم گلم ک شما حرمت نگهمیدارین  و حواستون هست اما خب پدره و کوتاه اومدن تو این شرایط باید از ...

اوهوم منم میگم 

بتونم ب زور امشب راضیش کنم امیدوارم کوتا بیاد تموم شه همه چی 

البته اگ باز پدرشوهرم شروع نکنه😑