2777
2789
عنوان

پدرشوهرم....

1209 بازدید | 73 پست

پدرشوهرم باید آنژیو کنه 

بد کلا مخالف ازدواج من و شوهرم بود و مخالف استایل من و شوهرمه 😑درکل با دخترای خودشم همینجوریه البته خیلی گیر میده دختراش و دوماداشم کلافه شدن

مثلا عروسیمون کلا رفته بود بیرون باغ چونکه مختلط بود یا مثلا چیزای دیگ سرو میشد 

ولی خب درکل اینکه زیاد رابطه شوهرم باهاش خوب نیست بد الان باید آنژیو کنه با مادرشوهرم حرف میزدم امروز (مادرشوهرم برعکس خانومههه خیلی عشقه عین مامانمه)گفت باید آنژیو کنه  بعد ب شوهرم گفتم گف نمیرم ببینمش بیمارستان چیکار کنم بره؟ باباشه نمیخام اینجوری کنه  باهاش 

مهمونیا و اینا میرن یا میریم خونه مادرشوهرم هیچی فقط سلام و دست میدن بهم هیچی نمیگن بهم

کار همسرتون بسیار بسیار بده😔

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدر شوهرتون عقاید خودشو داره

کار همسرتون درست نیست

جایگاه پدر خیلی مهمه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
میدونه خودشم میدونه ولی میگه دلم صاف نمیشه  خیلی دو به هم زنی کردا پدرشوهرم

مادرم همیشه میگه پدر ادم اگه شمر هم باشه ادم حق بی احترامی نداره لطفا میونه رو شما بگیرید خدا عوضشو بهتون میده

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عقاید مختلف داشتن ک چیز طبیعی هست رفتار شوهر شما غیر طبیعیه ک نیمتونه قاطی روابط پدر پسری نکنه

اون ک آره 

ولی پدرشوهرم دخالت میکنه تو اینچیزا میدونی 

دختراشم کلافه شدن از دستش مثلا شلوار شوهرم پاره باشه 

هزارتا تیکه و کنایه 

ب دخترای خودشم همینه ها 

ولی تو رابطه ی ما خیلی دو بهم زنی کرد اصلا راضی ازدواجمون نبود 

تو همه جشنامون هیچ عکسی نداره باهامون