2777
2789
عنوان

پدرشوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 73 پست
پدر شوهرتون عقاید خودشو داره کار همسرتون درست نیست جایگاه پدر خیلی مهمه 

اخه بحث عقاید نیست 

عقاید فقط بخشی از ماجراست 

اصلا موافق ازدواج ما نبود 

خیلیییی کارا کرد ک ما تموم کنیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدر شوهرتون عقاید خودشو داره کار همسرتون درست نیست جایگاه پدر خیلی مهمه 

خب عقایدش محترمه واسه خودش یه بارم تذکر داد قبول دیگه دخالت کردن تو زندگی بعد ازدواج تجاوز به حریم شخصی که تو ایران چه طلاقا سر همین بی فرهنگیا اتفاق میوفته با این جمله که طرف پدر ومادره یا بزرگ تر سروته دخالتای بیجاشوندهم میاد

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
اخه بحث عقاید نیست  عقاید فقط بخشی از ماجراست  اصلا موافق ازدواج ما نبود  خیلیییی ...

حالا گذشته ها گذشت

فراموش کنید

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

والا همسر شماهم دیگه داره خودشو لوس میکنه چطور مهمونیا و خونه مادرش کدورتاش رو فراموش میکنه میره

الان ک وقته سختی و مشکلاته الان ک باید باشه یاد کارای پدرش افتاده

عزیزم بنظرم تو تلاشت رو بکن ک همسرت بره اما تو خودت حتما و همیشه زنگ بزن و جویای حالش باش

دستوری بهش نگو با زبون نرم یه وقتی که اعصابش آروم بگو دیگه خودت اخلاقشو میدونی یجوری حرف بزن نرم ب ...

به حرفم گوش میده 

ولی میگه بابام باعث شد ما دوران قشنگ زندگیمون اذیت شیم و اینا حالا باز باید باهاش حرف بزنم 

زبون پدرشوهرم خیلی تنده

اخه حدی داره  ببین درحدی بود ک به شوهرم گف اگه بخای ازدواج کنی عاقت میکنم😑

تو جای اون نیستی مطمئن اون قلب مهربونی داره

تو هم همین طور چون دلش واست میسوزه

فقط یکم خاطرات رو دیر فراموش میکنیم

ناسینگ
خب عقایدش محترمه واسه خودش یه بارم تذکر داد قبول دیگه دخالت کردن تو زندگی بعد ازدواج تجاوز به حریم ش ...

عزیزم من خودم زخم خورده ی این عقاید هستم

ولی الان وقت انتقام نیست

میگم همسرش بره بهتره

نباید با پدرش کینه کنه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
والا همسر شماهم دیگه داره خودشو لوس میکنه چطور مهمونیا و خونه مادرش کدورتاش رو فراموش میکنه میره ال ...

خب همون هیچی نمیگه 

بخدا من جویای حالشم همش 

خود پدرشوهرم کناره گیری میکنه رفته بود به خاهرشوهرم گفته بود با داداشت رفت آمد نکنید پریسا (ینی من) رابطه هاتونو بهم میزنه 

با اینکه من هیچوقتتت هیچی نگفتم و اصلا ب خودم اجازه نمیدم جوابشو بدم حرمت نگه داشتم حتی وقتی ک مخالف ازدواج منو شوهرم بود همیشه شوهرم جوابشو داده 

عزیزم من خودم زخم خورده ی این عقاید هستم ولی الان وقت انتقام نیست میگم همسرش بره بهتره نباید با پ ...

درسته فکر کردم اینی که از دست پدرشون ناراحته میگید اشتباهه کی زخم نخورده😂😂به قول پرفوسور هولاکویی میگفت پدر مادرای ایرانی یه نخ متصل دارن به بچشون هیچ وقت قطعش نمیکنن

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
درسته فکر کردم اینی که از دست پدرشون ناراحته میگید اشتباهه کی زخم نخورده😂😂به قول پرفوسور هولاکویی ...

پروفسور هلاکویی😐

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴