2777
2789
عنوان

پدرشوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 73 پست
خب خوبه خیلی سن خوبیه😍بسلامتی ب دنیا بیاد  اخه من شوهرم هرچند وقت ی بار بچه میبینه هوس بچه می ...

قربونت گلم من اولیم۱۷دنیا اومد زود ازدواج کردم زیاد زود خوب نیست ولی زیادم فاصله بندازی و جلوگیری کنی سخت بچه دار میشی و فاصله سنیتم با بچت زیاد باشه یه مقدار درک کردنش سخت میشه البته این اخریم یه دفعه ای شد🤣

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
🤦منم بدم میاد ولی تند تایپ میکنم بیشتر وقتها پیش میاد☺️

صد در صد ولی من رو خودمم حساسم یه بار دوستم یه پست برام فرستاد اینستا اختلال نمیدونم چی چی داری که غلط میگیری بلکه دست از سر غلط گرفتن بردارم اما بی فایده بود🤣

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت گلم من اولیم۱۷دنیا اومد زود ازدواج کردم زیاد زود خوب نیست ولی زیادم فاصله بندازی و جلوگیری کن ...

عزیزممم😍😍حس میکنم خیلی خوبه اختلاف سنی کم با بچه چون خودمم اختلاف سنیم با مامانم کمه 

ولی میترسم از بچه داری و اینکه اصلا حوصله و اعصابشم ندارم ولی برعکس شوهرم جووونش درمیره واسه بچه😂😑بهش میگم خودت بچه ای ۲۳ سالشه

صد در صد ولی من رو خودمم حساسم یه بار دوستم یه پست برام فرستاد اینستا اختلال نمیدونم چی چی داری که غ ...

موفق باشی اینجا سوژه زیاده🤣🤣🤣

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

اون ک شاید شروع کنه چون ترک عادت موجب..... اما خب شما بگو بزار پای سن و ازش بگذر

آره میدونم 

شوهرمم تخصه شروع کنه پدرشوهرم این ساکت نمیشه ولی آره راضیش میکنم بره ببینتش ممکنه بعدا پشیمون شه

از الان رو خودت کار کن حتما من همسرم اینطوریه خیلی بهش میگم چون واقعا میبینم بچه ها اذیت میشن از این ...

من تک فرزند دارم برا همین وابستگیم زیاده 😓

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
تو بجاش برو سر بزن بگو شوهرم سر کاره و فلان و .. ب پدرشوهرت بگو وقتی خواب بودی اومد دلش نیومد بیدارت ...

اخه رابطش با من خوب نیست من نمیخام برم بخدا هرکی جای من بود ی سلیطه بازی می‌کرد 

ولی چون دیدم با دختراشم همینطوره هیچی نگفتم ولی درجه اش با من بالاتره 

اونم بخاطر اینکه خواستیم ازدواج کنیم ب شوهرم گفت سنتون کمه بعد منو گفته بود این بچس هیچی بلد نیست بعدا خیانت میکنه بهت و اینحرفا خیلی دو به همزنی کرد

شوهرت وقتی پدر شد و بچه اش به سنی رسید میفهمه پدرش چه سختی هایی کشیده و دغدغه هاش الکی نبوده ، میفهم ...

عزیزم اصلا ربطی ب اعتقاد نداره  اعتقاد بخشی از ماجراست ک خب هرکسی ب خودش بستگی داره

جدا از اعتقاد پدرشوهرم تو رابطه ما دخالت میکرد برای بهم زدن رابطمون یه دروغهایی ب دهنم گذاشت ک آخرشم خودش ضایعه شد حتی دختراشم باهاش خوب نیست رابطشون ولی باز من هیچی نگفتم  

اخه رابطش با من خوب نیست من نمیخام برم بخدا هرکی جای من بود ی سلیطه بازی می‌کرد  ولی چون دیدم ...

عیب نداره .. تو خوب باش .. گناه داره باز اگ بمیره خدای نکرده پشیمونیش میمونه براتون .. تو به حرمت مادرشوهرت برا اون عزت و احترام بزارو هواشو داشته باش برو باهاش خوب حرف بزن .. خوبی کن بهش .. هیچکی از بدی ب هیچ جا نمیرسه

هیچ چیز دائمی نیست