2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست
ی لحظه حس کردم همع چیز درونم فرو ریخت وقتی عکس زنه رو تو خونه خودم دیدم سر شدم من از ته ته وجودم م ...

چه قد سخت خونه هم اورده بودتش خیلی سخته ادم هر لحظه زجر میکشه حتی تو خواب من اون اولا عرق میخوردم مست بشم یادم بره اما تو مستی هم زار میزدم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
چه قد سخت خونه هم اورده بودتش خیلی سخته ادم هر لحظه زجر میکشه حتی تو خواب من اون اولا عرق میخوردم مس ...

اره اونم دوبار اومد

درسته سه روز حرف زدن و تهش پشیمون شد 

ولی من شکستم خورد شدم

تو بگو ی ثانیه همه اش خیانته

منم مثل تو

سیگار پشت سیگار

هر شب عرقو با بطری سر میکشیدم از گلو تا پایین میسوزوند میرفت

ولی یادم نمیرفت بدتر میشدم

الان کمی کنار اومدم برا خودم ولی دیگ ی درصدم هم براش نمیزارم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اونم دوبار اومد درسته سه روز حرف زدن و تهش پشیمون شد  ولی من شکستم خورد شدم تو بگو ی ثان ...

چند وقته فهمیدی ؟

شوهرت چی کار کرده از وقتی که فهمیدی ؟

اره میگه پشیمونم و رمز گوشی و بهم داده و میگه هر کاری بگی برای جبرانش میکنم 

اصلا قبول نکن تو رو خدا مردا رو پرو نکنید یکم غیرت به خرج بده از زندگی برو بیرون البته برای خودت ارزش قاعلی اگرم که نه که هیچی

چند وقته فهمیدی ؟ شوهرت چی کار کرده از وقتی که فهمیدی ؟

6 ماهه

هیچی فقط وقتی یادم میاد و هزارتا حرف بهش میزنم هیچی نمیگه

اولا با گریه شبا بلند میشد میگفت من ب تو بد کردم حلالم کن

برا جبران هیچکاری نکرد هیچیی فقط یکم اخلاقش بهتر شد !

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
استارتر عزیز ،منم خیانت دیدم ،ده سال از اولین باری که فهمیدم خیانت میکنه میگذره ،چقدر گریه کردم ،افس ...

فک نمیکردم هنوزم تو این دوره زمونه اآدمای بی‌عرضه وجود داشته باشن چرا همش بچه چرا  به فکر خودتون نیستید یعنی اینقدر براتون سخته زندگیتونو دوباره با یه دل خوش بسازین نه با این مردای عوضی 

تقصیر خودتونه بسوزین و بسازین

6 ماهه هیچی فقط وقتی یادم میاد و هزارتا حرف بهش میزنم هیچی نمیگه اولا با گریه شبا بلند میشد میگفت ...

هی خدا من امروز خیلی داغونم و فکرم مشغوله همش عکس چتشون جلو چشممه 

هی خدا من امروز خیلی داغونم و فکرم مشغوله همش عکس چتشون جلو چشممه 

میفهممت

ولی سعی کن بگیری ب ی ورت

چون فقط خودت داغون میشی عزیزم

فک نمیکردم هنوزم تو این دوره زمونه اآدمای بی‌عرضه وجود داشته باشن چرا همش بچه چرا  به فکر خودتو ...

بچه همه ی وحود آدمه ،حاضرم جونمو فداشون کنم ،

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....