2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست
وای یه دروغایی میگن خودشونم میدونن چرته محضه  شوهرم منم دوس نداره اینستا نصب کنم پافشاری کنم م ...

اره اول بهم گفت یادته رفتیم کیش از اون موقع است بعد من کفتم اون ماشین رو که عوض کردیم باز شب اومد گفت ماله مسافرته شماله یادته اون شب رفتم بیرون مرغ خریدم بعد رفتم داروخونه قرص تاخیری بخرم منم گفتم اون شب که قهر بودیم تا صبح محل سگ بهم نذاشتی بعد ساکت شدفقط دروغ سرهم میکرد ...اره بااین سنم دوتادختر دارم ازشوهرمم خیلی سرتر و جوون ترم ...اره کاش نمیدیدم اول تو گوشی مخفی فقط دوتا پیام دیدم که زنه اسم شوهرمو گفته بود که فلانی هوس معحون کردم حوصلم سر رفته بریم دور بزنیم  خیلی ازاین پیامش سوختم اون موقع دخترم کلاس اولی بود ومن درگیر اون بودم و اصلا به شوهرم نمیکفتم بریم بیرون ...بعد شوهرم گفت این رفیق رفیقمه و منظورش معجون بیرجندی بوده وبادوستم که میرفتم بیرون اینم اومده و بعدگوشی روبزور ازم گرفت گفت نمیخوام بیشتر ازاین ببینی ولی من بعد یه هفته فهمیدم گوشیش سطل زباله داره و تموم پیامهای یک ماهشون رو خوندم و ذره ذره دارم میمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم،واقعامتاسف شدم،تاپیکتوخوندم،قبلنامیگفتن دردخیانت از، ازدست دادن عزیزهم سخت تره نمیدونستم ...

به نظر من مشاور هم نمیتونه درد خیانتو کم کنه یا تسکین بده.مگه دارو داره بخوری که خیانت در نظرت خوب یا شوخی جلوه کنه.دردی داره که دور از جونت بعد از مرگ هم ول نمیکنه..و عذابت میده.به خصوص نامه ها و کادو ها و چتهاشونو دیده باشی

افرین،کاملادرسته،شوهرمن همزمان باچندنفربود،تو پیاماشم دلتنگ همشون میشد،وبرای دیدنشون لحظه شماری میکر ...

بهترین راهه اگه بخوای زندگی کنی باید مثله این خانوم که تایپیک زده بشینی غصه بخوری اینجوری خودتون فقط داغون میشین چون اون جور مردا درست نمیشن اصلا نمیشن تا اخر عمر همه یادته هرلحضه به یادت بیاد دغاون میشی مدرک جم کنی کارت درسته.. ولی نمیشه بازم داغ خیات بده من خودم دوست دخترم بهم خیانت کرد الان 3 ساله یادم میوفته حالم بد میشه خیلی بد

تف به ذاتشون البته بلانسبت شما

ببخشید خانوم... ولی درمرد زن خیانت هست همیشه بوده و هست من خانوم میشناسم تو مهمونیا با این شوهر داشت شوهرشم خیلی عاشقش بود... به من چراق سبز میداد و توی تلگرام اینستا همش بهونه سوال مصقره بهم پیام میداد

یه روز گفت دوستت دارم.. منم خیلی سرخت جوابشو دادم که دیگه بهم فک نکنه ولی هر چند مدت بهم پیام میده به بهانه مختلف منم زیاد باهاش حرف نمیزنم ولی این سری میخوام بهش بگم اگه دوباره پیام بدی من به شوهرت میگم شاید یکمی بترسه پیام نده

چطور فهمیدی ؟

ریکاوری اینستا کردم برا عکس فیش همه چی اومد بالا عکس فیلم🥲

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

استارتر عزیز ،منم خیانت دیدم ،ده سال از اولین باری که فهمیدم خیانت میکنه میگذره ،چقدر گریه کردم ،افسرده شدم ،حالم شدید بد بود ،رفتم روانپزشک و قرص خوردم ،و هنوزم اثراتش با منه ،

میدونم هنوزم که هنوزه سر و گوشش میجنبه و هیچ چیز روی این مرد تاثیر نگذاشت ، محبت کردم ، ،کم محلی  کردم ،گریه کردم ،حق طلاق گرفتم ،دست رو قرآن گذاشت ،جون بچه ها را قسم خورد ولی بازم نتونست ترک کنه خیانتاش رو ،و منی که نمیدونم وقتی میره بیرون از خونه ،با کیا میگرده ،با کی در ارتباطه ،نمیدونم خیانت جنسی میکنه یا غیر جنسی و این شک های لعنتی که همیشه با هامه 

فقط یه تصمیمی که گرفتم اینه که سعی کنم محیط زندگی را برای بچه ها آروم نگه دارم ،به ظاهر وانمود کنم که از زندگی راضیم ،و دیگه درباره شوهرم کنکاش نمیکنم ،چون ما که بچه داریم و نمیتونیم طلاق بگیریم حداقل باید کاری کنیم روح و روانمون تو آرامش باشه ،هر چند این زخم اینقدر عمیقه که تا ابد جاش میمونه .

میدونی همش با خودم میگم شیطون گولش زده ،خدا کمکش کن که از این کارها بیاد بیرون ،راه دیگه ای ندارم  

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
بخدا که این حرفاهمش غلطه این حرفا مال چن سال پیشه الان جامعمون کثیف شده هرزه شده میبینی هیچ کموکسری ...

دوست عزیزم، با کلیت صحبت شما موافق هستم، جامعه از لحاظ فرهنگی در سطح ابتذال پایین اومده و این موضوع جای تاسف داره، بیایید تعصب بیجا نداشته باشیم، ما فرهنگ استفاده از پلت‌فرم های اجتماعی رو نداشتیم و اونهایی که خواستن سر ملت ما رو ببخشید، ولی رُک میگم، به زیر شکم سرگرم کنن، فهمیدن چیکار کنن، ملت ما هم که فقط اهل افراط و تفریط و ... سالهاست که رفتن تو شبکه های اجتماعی که فقط مناسب زیر شکمشون باشه، پسر، دختر، پیر، جوون، بچه، پیرمرد، پیرزن و ... . در یک جمله میشه، ابتذال و این اوضاع بهم ریخته ای که میبینیم، متاهل، مجرد و ... جالب هست که از یه طرف به زن و مرد میگه که برو حق خودت رو بگیر، مستقل باش و برای خودت ارزش قایل شو، از یه طرف بهش میگه پدر و مادر نداریم، تو باید به خودت اهمیت بدی، از یه طرف میگه بچه و همسر نداریم، تو خودت مهمی و ... . تو اینستا یهو موج ویدیو میاید با این موضوعات، بعد یهو میاد میگه تنهایی؟؟؟ شریک زندگیت بهت اهمیت نمیده؟؟ دوست پیدا کن تو اجتماع و ... .

یه آشفته بازار بهم ریخته و بی صاحب، هیچ کسی هم نمیخواد جلوی این وضعیت رو بگیره، هیچ کس تلاش نمیکنه که بگه این داستان ها هست، ما قشر متوسط به پایین که صبح تا شام سرکار و مشغول کسب درآمد و پر کردن شکم و ... نه فرصتی میشه به خودمون برسیم، نه فرصتی میشه به خانواده برسیم، نه فرصتی میشه به تربیت بچه برسیم و ... بلانسبت افسار زندگی‌هامون دست به عده دیگه هست که معلوم نیست کی هستن؟؟ چیکار میکنن؟؟ تهش میشه اینهایی که میبینیم، خانواده هایی که روی هوا هستن، به دلایل مختلف، یکی خیانت، یکی طلاق عاطفی، یکی اعتیاد، یکی ....

دوست عزیزم، چاره چیه؟ ما راهی غیر از این نداریم که خودمون فکری به حال خودمون کنیم، خودمون، اطرافیانمون، دوستان خودمون، هر کسی که از دستمون برمیاد رو از این خطرات آگاه کنیم، تا دیر نشده و از این بدتر به سرمون نیومده، بیایم به گذشته فکر کنیم و جلوی بدتر از این ها رو بگیریم، قبول کنیم که خودمون هم اشتباه داشتیم و اشتباه کردیم و ... 

هنوز هم دیر نشده و باید به آینده روشن امیدوار باشیم. 

به امید روزهای روشن و خوب و پر از شادی و حضور مهربان خدای مهربون در زندگی های همه ما

غلط کردن آشغالا چرا همش باید خانوما کوتاه بیان همش اونا دنبال محبت کردن و ....باشه که چی که نکنه دل ...

سلام و درود دوست خوبم. با شما موافق هستم، اما نه با این خشونت، آقایون هم باید درست رفتار کنند. ممنون از نظر شما

استارتر عزیز ،منم خیانت دیدم ،ده سال از اولین باری که فهمیدم خیانت میکنه میگذره ،چقدر گریه کردم ،افس ...

چه قد سخت خیلی درک میکنم خیلی سخته من که هر لحظه دارم جون میدم همش سعی میکنم رو خودم کار کنم کتاب میخونم ورزش میکنم اما قلبم درد میکنه 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
💔💔 

ی لحظه حس کردم همع چیز درونم فرو ریخت

وقتی عکس زنه رو تو خونه خودم دیدم سر شدم

من از ته ته وجودم مایه گذاشتم

مطمئن بودم کم نزاشتم خودشم میگفت 

ولی شکستم هنوزم ک هنوزه یادم میوفته افسردگی میاد سراغم💔

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂