2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست
الهی بمیرم برا دلت من امروز یه ذره شک کردم از صبح داغونم تپش قلب گرفتم دستام میلرزن تو چی کشیدی‌ خدا ...

خیلی سخته برام خیلی 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
ببین انتخاب با خودته همه جور احتمالی وجود داره  این که اول خیانت کرده و با کلی التماس تو ببخشی ...

چهار ماه حالم بد بود و داغون انقد گفت پشیمونم کمی اروم شدم الان چند وقته باز حالم بده حتی از اولا هم بدتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته برام خیلی 

حداقل خودتو داغون نکن تیپ بزن با دخترت بگرد بچرخ باهاش سرگرم شو اما با شوهرت نرم رفتار نکن فکر کنه شرایط عادیه

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
سلام عزیزم،واقعامتاسف شدم،تاپیکتوخوندم،قبلنامیگفتن دردخیانت از، ازدست دادن عزیزهم سخت تره نمیدونستم ...

رفتم فرستادن منو روانپزشک خیلی وضعیتم بده باید دارو بخورم 

حداقل خودتو داغون نکن تیپ بزن با دخترت بگرد بچرخ باهاش سرگرم شو اما با شوهرت نرم رفتار نکن فکر کنه ش ...

تموم سعیمو میکنم ک با دخترم خوش باشم

بخاطر دخترت تحمل کن گلم خیلیییییییی سخته اما شوهرت بره گمشه

اره نگاش میکنم دلم نمیاد بدون پدر یا مادر بزرگ بشه شوهرم در حق من بد کرد اما پدر خوبیع 

بهش میخوره از اون زنای بی رحم و بی وجدان باشه، میدونست شوهرت متاهله؟

بله میدونست و یه داستان طولانی هم داره قبلا من و شوهرمو دخترمو دیده منم از نزدیک قبلا دیدمش قبل اینکه بدونم باهمن

این ارهه یه مرد میتونه عاشق 10 نفر باشه به 10 نفرشونم بگه با دینا عوضتون نمیکنم به هرکودم بگه تو فقط ...

افرین،کاملادرسته،شوهرمن همزمان باچندنفربود،تو پیاماشم دلتنگ همشون میشد،وبرای دیدنشون لحظه شماری میکرد،جالب اینجاس همون پیامارو به خودمم میدادوادعامیکردکه عاشقمه،منم خیلی ریلکس جواب میدادم وتودلم میگفتم اره جون ننه ات خررررر خودتی،دوروز میرفت مسافرت انقدرابراز دلتنگی میکرد برای من که اگه پیاماشوبا بقیه نمیدیدم،باورمیکردم،ولی من فقط مدرک جمع میکردم،الانم دارم جدا میشم ازش.خیانتکار بایدتاوان کاراشو پس بده