سلام ، حدود هشت ماهه پیش خیانت شوهرم و فهمیدم و همش عکسشون و چتشون جبو چشممه و روز ب روز حالم بد تر میشه کی اروم میگیرم کمی از روزای اول ک فهمیدمم داغون ترم
🫠این مردا چشونه؟؟؟؟ مطمئنم شما خیلی خوشگلتری عزیزم چقدر گذشته از خیانتش؟؟؟ شوهرت چه واکنشی ن ...
برج ۸ بود من یه سقط داشتم یه هفته از سقطم که گذشته بود فهمیدم اینا چندوقته باهمن.فکرکن من حتی رمز گوشی شوهرمم بلدم هیچ چیز مشکوکی هم توگوشیش نبود اسم عن خانمو به اسم یکی دوستاش سیو کرده بوده.حتی گاهی که من بهش زنگ میزدم مشغول بود بهم میگفت علی هست نگو این جناب علی همین هرزه خانم بوده.بزار سایت خلوت شه عکس خودمو میزارم.
واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
سلام به همه دوستان خیلی متاسفم استارتر عزیز بابت این اتفاق خیلی بد که برای شما افتاده. یه مقدار از ...
بخدا که این حرفاهمش غلطه این حرفا مال چن سال پیشه الان جامعمون کثیف شده هرزه شده میبینی هیچ کموکسری نیس برا کنجکاوی میرن برا هوس یاحالا هرچیز دیگه دنیا وحشتناک شده الان خانومای متاهلم وحشتناک دارن خیانت میکنن اصلا هیچ چیز سرجاش نیست اصالت و تعهد فراموش شده
لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
سلام به همه دوستان خیلی متاسفم استارتر عزیز بابت این اتفاق خیلی بد که برای شما افتاده. یه مقدار از ...
غلط کردن آشغالا چرا همش باید خانوما کوتاه بیان همش اونا دنبال محبت کردن و ....باشه که چی که نکنه دل آقا بلرزه چرا مردان نترسن از اینکه اگه بیراهه برن خانومشونو از دست میدن چرا همش خانوما خانوما
لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
برج ۸ بود من یه سقط داشتم یه هفته از سقطم که گذشته بود فهمیدم اینا چندوقته باهمن.فکرکن من حتی رمز گو ...
منم تگ کن
لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
بله درست میگید خیلی از خودم میپرسم و خیلی این روزا دارم کنکاش میکنم رابطمون و از اول و یه سری اشتباهاتمو قبول دارم اما حقم خیانت نبود من خیلی بهش محبت کردم