2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست
تو نمیدونی من چه خالی داشتم وقتی گوشی مخفیشو پیداکردم دستام همینجور داشت میلرزید نمیتونستم دکمه هاشو ...

آخ چی بگم عاخه چی میتونه دلتو آروم کنه گیر مردسالاری افتادیم اونم مردای هرزه که خودشونو مجاز به همه چی میدونن 

من قطعا نمیتونم کامل حالتو بفهمم من فقط شک کردم دارم میمیرم 

با طرف رابطه داشته؟

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
هیچوقت درست نمی شن من خودم یکی دارم والا دیگه نه حسی بهش دآرم نه چیزی شوهر من همه جا میگه که مجرده و ...

وایی.. چجوری اخه میتونی زندگی کنه چقد سخته

.. خیانت هم توی مردا هست هم توی زنا من خانوم میشناسم بالا12 سال داره به شوهرش خیانت میکنه 

فامیله یکبار شوهرش گفتم شوهرش یه جوری حرفمو گفت دروغ که دیگه نگفتم. باور نکرد.. ولی زن مردای زیادی میشناسم ازین کارا میکنن براهمین کسی خیانت یک بار دیکه راهش بازه دیگه نمیشه حتی به زنجیرش بست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم توام سر نوشتت مثل مال منه😭😭😭😭

خدانکنه دورت بگردم 

مردامون برن بمیرن 

برای منکه دیگه مرده 

زندگیمون جهنم شده اوایل بیشتر بهش محبت کردم کوتاه اومدم ولی الان متنفر شدم ازش 

وایی.. چجوری اخه میتونی زندگی کنه چقد سخته .. خیانت هم توی مردا هست هم توی زنا من خانوم میشناسم بال ...

فقط بخاطر دختر سه ساله ام سکوت کردم اونم مثل یه مجسمه ای هی که نمیبیممش

خدانکنه دورت بگردم  مردامون برن بمیرن  برای منکه دیگه مرده  زندگیمون جهنم شده اوای ...

آ والا ایشالل بمیرن بمیرن بهترازاینکه هرروز عذاب بکشیم اونموقع مییگیم یبارکی مرده

آخ آخ از دست این مردا از دست این زنای هرزه...

این زنا بدن خیلی بدن تا این خانومادخودشون خوشگل نکن هی به زور سوار میشن وسط خیابون یا به مردا گیرمیدن شماره میخوان مرد نمیره.. بیشتر مردای بالای 36 یا 37 ساله زیاد اهل مخ زدن دختر سوار کردن نیست مثله پسرای زیر 30 سال.. اونم متهل باشه اصلا حوصله نداره این زنا خودشون به مردا میچسبن 90 درصدشون اینجوری چون مرد سن بالا ذنبال مخ زنی نیست یکمی وضعشون بهتر باشه سریع شماره میدن خودشون میوفتن جلو

آخ چی بگم عاخه چی میتونه دلتو آروم کنه گیر مردسالاری افتادیم اونم مردای هرزه که خودشونو مجاز به همه ...

خدانکنه حالمو بفهمی عزیزم 

اره دقیقا شوهرم الان اینستا داره ولی من اجازه ندارم 

اعتراف که نکرد ولی من از تو ماشین کاندوم پیداکردم که گفت تو مسافرت که رفته داروخونه با بقیه پولش سه تادونه کاندوم دادن 😐تو چت هاهم تا لب گرفتن پیش رفته بودن 

البته زنه گفته بود همیشه برام دوست خوبی بودی ازدیدنت خوشحال میشدم اما این دفعه لذت بردم لبات خیلی شیرین بودن نمیذونم در مپرد رابطه خرف میزد یا لب😔

فقط بخاطر دختر سه ساله ام سکوت کردم اونم مثل یه مجسمه ای هی که نمیبیممش

فقط ازش یه چیزی بگیر برا اینده خودتو دخترت خیلی خوبه ازش پول بگیر یه چیز خلاصه فردای پس فردای برات خوب باشه 

یه مرد میتونه همزمان عاشق دونفر باشه؟ همو بوسیده بودن و زنه گفته بود دوست دارم برا من باشی شوهرمم گف ...

این ارهه یه مرد میتونه عاشق 10 نفر باشه به 10 نفرشونم بگه با دینا عوضتون نمیکنم به هرکودم بگه تو فقط عشق زندگیم.. اینو قبول دارم

این ارهه یه مرد میتونه عاشق 10 نفر باشه به 10 نفرشونم بگه با دینا عوضتون نمیکنم به هرکودم بگه تو فقط ...

اون مرد عاشق نیس کسی که عاشق باشه هیچوقت فکر دومی به سرش نمی نه پس نگین همزمان عاشق چندنفرمیتونه باشه اون اسمش عشق نیس تنوع طلبیه

سلام عزیزم،واقعامتاسف شدم،تاپیکتوخوندم،قبلنامیگفتن دردخیانت از، ازدست دادن عزیزهم سخت تره نمیدونستم یعنی چی،الان خودم دارم تجربش میکنم،ببین عزیزم اینجاکسی نمیتونه تخصصی کمکت کنه،همه طبق نظروتجربیات خودشون راهنمایی میکنن،اگه شرایطشوداری بروپیش مشاور،اونجادلیل خیانت ریشه یابی میشه،قطعاروی حال خودتون هم کارمیشه،وبهترمیشید

خدانکنه حالمو بفهمی عزیزم  اره دقیقا شوهرم الان اینستا داره ولی من اجازه ندارم  اعتراف ک ...

وای یه دروغایی میگن خودشونم میدونن چرته محضه 

شوهرم منم دوس نداره اینستا نصب کنم پافشاری کنم میذاره اما خودم علاقه ندارم 

شما بچه دارین؟

کاش حداقل چت هاشونو نمیدیدی شاید انقدر دردناک نمیشد 

من تو یه حال افتضاحی ام نمیدونم بلاخره مشکل از منه شکاکم یا اون

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️