2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست
آدرس خونه دختررو ازش گرفتم به خودشم گفتم کوچک ترین خطایی ببینم میرم جلو درشون ابروشونو میبرم 

ولی عزیزم باور کن اینا آبرویی ندارن که از ریختنش بترسن....

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...
مثلا شوهرم قراره فردا بره دندون پزشکی میگه تو نیا تورو میخوام چیکار  چی بگم؟؟؟ مرسی عشقم  ...

بگو هرجور راحتی منم بیرون کار داشتم گفتم شاید نیاز داشتی بیام اصلا با لحن بد یا اینکه بهت برخورده نگو خیلی عادی وقتی اون کارارو بکنی خودش دوست داره همه جا ببرتت 😉امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم برا دلت من امروز یه ذره شک کردم از صبح داغونم تپش قلب گرفتم دستام میلرزن تو چی کشیدی‌ خدا دوستت داشته که صبرشو داده بهت

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️

ببین انتخاب با خودته همه جور احتمالی وجود داره 

این که اول خیانت کرده و با کلی التماس تو ببخشیش فک می‌کنه که اگه دفعه بعد این کارو انجام بده بازم می‌تونه تورو قانع کنه و حتی ممکنه محتاط تر عمل کنه که تو اصلا متوجه نشی! 

احتمال دوم این که واقعا پشیمون شده باشه و سرش به سنگ خورده باشه به نظرم ارزش یه شانس دوباره رو داره ولی تا یه مدت مثلا یک ماه دو ماه سرد برخورد کن باهاش و خیلی زیر نظر بگیرش خیلیییی 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣
بگو هرجور راحتی منم بیرون کار داشتم گفتم شاید نیاز داشتی بیام اصلا با لحن بد یا اینکه بهت برخورده نگ ...

😂مشکل اینجاس من زود اخم میکنم ...منم حرفی نزدم گفتم باشه پس فردا ناهار میزارم چایی میخوریم میریم دندون پزشکی 🤣

یه مرد خیانت کار دس برنمیداره مثله معتادی هست خمارش میشن با این زن خودشون خوشگل خیلی از اون هرزه ها ...

هیچوقت درست نمی شن من خودم یکی دارم والا دیگه نه حسی بهش دآرم نه چیزی شوهر من همه جا میگه که مجرده و من خواهر شم منم بخاطر دخترم سکوت کردم میترسم ازم بگیرنش

الهی بمیرم برا دلت من امروز یه ذره شک کردم از صبح داغونم تپش قلب گرفتم دستام میلرزن تو چی کشیدی‌ خدا ...

تو نمیدونی من چه خالی داشتم وقتی گوشی مخفیشو پیداکردم دستام همینجور داشت میلرزید نمیتونستم دکمه هاشو فشار بدم الانم یادم افتاد اشکام داره میریزه ،حق من این نبود خدا هم منو دوست نداره که گیر شوهرم افتادم 💔

😂مشکل اینجاس من زود اخم میکنم ...منم حرفی نزدم گفتم باشه پس فردا ناهار میزارم چایی میخوریم میریم دن ...

اینجور حرکتا مال ادم ضعیفه ادم قوی حرفشو روک وبی حاشیه میزنه اصلا بهش برنمیخوره مردا خیلی از دروغاشون سر اینه که میترسن قضاوت شن یا قهر کنیم واز این کارای بچگونه

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
اگه مثلا عاشقانه باشه اره ممکنه داشته باشه  

یه مرد میتونه همزمان عاشق دونفر باشه؟ همو بوسیده بودن و زنه گفته بود دوست دارم برا من باشی شوهرمم گفته بود چی ازاین بهتر که تورو داشته باشم اسمشم با میم مالکیت گفته بود وهمش بهش صبح بخیر عشقم وخسته نباشی عشقم میگفت😔