2777
2789
عنوان

کنکوری درد و دل💔

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوش گیر برا نجاری و فنی دارن چی؟ ما ی آشنا داشتیم ازون خلبانی استفاده می‌کرد میگفت از بس سکوت مطلق ...

میخواستم بگیرم گفتن سنگینه نمیشه باهاش درس خوند

شهرمون دوره از فامیل هیچکیو ندارم اینجا ساعت 2 میخوابن 8 بیدارن من کی بخوابم باز

اگه شرایط برات محیا هست برو کتابخونه 

اونجا با هیشکی حرف نزن و تایم استراحت رو برو بیرون یکم هوا بخور آهنگ گوش بدا و زود برگرد تو سالن

اینکه دوساعت کمتر بخونی بهتر از اینه که درس نخونی یا همونیم که میخونی با اعصاب خوردی باشه 

فکر کن یکم سبک سنگینش کن 

اگه شرایط برات محیا هست برو کتابخونه  اونجا با هیشکی حرف نزن و تایم استراحت رو برو بیرون یکم ه ...

فقط سه روز تو هفته بود یبار رفتم انفد شلوغ بود سرگبجه گرفتم گفتم غلط کنم دبگه بیام 😂💔

فقط سه روز تو هفته بود یبار رفتم انفد شلوغ بود سرگبجه گرفتم گفتم غلط کنم دبگه بیام 😂💔

اها

من تو اوج شلوغی کتابخونه ام رفتم 

دقیقا دی و خرداد که جای سوزن انداختن نیست

بنظرم داری با خودت لج میکنی هرچند که علنی نباشه 

مشاورتو عوض کن  وگرنه راحت بگم نمیخوام نا امیدت کنم ولی فایده اون مشاور چیه الان؟

من دیر ارتباط میگیرم با کسی تازه بعد چند ماه باهاش راحت تر شدم بدتر میشه اونجوری بنظرم

من دیر ارتباط میگیرم با کسی تازه بعد چند ماه باهاش راحت تر شدم بدتر میشه اونجوری بنظرم

الان داری سر آیندت قمار میکنی 

میخوای بازم پشت بمونی؟

یا راستشو بگو یا مشاورتو عوض کن

گوش گیر بخر از کالا پزشکی قیمتش هم ارزونه 

اونو بزار تو گوشت در اتاق ببند یه اهنگ بی کلام برای مطالعه هم بزار 

حجم صداها تا ۹۰ درصد کم میشه 

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!
اونم امتحان کردم باید صدا رو تا اخر زیاد میکردم تا صداسونو نشنوم که گوش درد گرفتم

اگه نمیتونید با پدرمادرتون دراین‌باره صحبت کنید پس ساعت‌هایی که خونه نیستن و خوابن درس بخونید

🦋
اها من تو اوج شلوغی کتابخونه ام رفتم  دقیقا دی و خرداد که جای سوزن انداختن نیست بنظرم داری ب ...

تو خونه نسبت به کتابخونه راحت تر بودم و بیشتر عادت دارم در کل بحثم خونه و سر و صدا نیست دارم تحمل میکنم اما همه چی فشار اورده برنامم به هم ریخته بی نظمی عقب موندگی مسائل خانوادگی دلم میخواست حداقل دیگه دعوا نکنن و یکم درکم کنن

تو خونه نسبت به کتابخونه راحت تر بودم و بیشتر عادت دارم در کل بحثم خونه و سر و صدا نیست دارم تحمل می ...

میفهمم کنکوری هستی و همینجوری فشار روت هست 

حالا از اینطرف داری برای خودت سخت ترش میکنی 

دقیقا به این خاطر میگم که اگه میتونی برو کتابخونه که از فضای خونه دور باشی 

فکر جرو بحث و سکوت و اینا نباشی 

الانم اگه نمیتونی راستشو بگی دیگه دروغ نگو