2777
2789
عنوان

پدرهاتون تو زندگی مشترک پشتتونن؟

377 بازدید | 21 پست

ازدواج من اجباری بود از طرف پدرم 

شوهرم اصلا ایده عالی که میخاستم نیست و صرفا بخاطر اینکه اون عاشق منه و من این دوست داشتن رو هیچ وقت حس نکردم و خانوادم به شدت اذیتم میکردن دوسش دارم 

شوهرم خیلی سیاست داره و خیلی خودشو تو دل بابام جا میکنه طوری که بابام هر کاری براش میکنه

یه اخلاق بد همسرم اینکه خیلی بیرون میره و شبا با دوستاش و ش راب میخوره !!!

منو شوهرم خیلی سر این موضوع دعوا میکنیم بعد بابام که متوجه میشه طرف شوهرمو میگیره 

یه برادرشوهر دارم بخدا مثل چی از زنش میترسه بخاطر اینکه بابای دختره پشتشه!

بعد چند وقت پیش شوهرم گفت منو داداشم بیرون بودیم زنش زنگ زد داد زد پشت گوشی باید بیای بر چی رفتی زهرماری بخوری فوری پاشد رفت

بعد همون لحظه من قلبم گرفت چون دوهزار دفعه زنگ میزنم به شوهرم بیاد به یه ورش میگیره و گوشیو قطع میکنه

بابام چی بگه خوبه؟؟؟؟؟ زن نباید به شوهرش سخت بگیره😐

اخرش زندگیم از هم میپاشه

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

کار بابات درست نیس

بابای من ن پشتم نیس. فقط از راه دور منو میخواد

اینک هفته ای ی روز برم خونشون

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بابام روز عقدمون به همسرم گفته من هنوز دلم راضی نیست که دختر مو تو این سن شوهر بدم از الان تا همیشه اگر چیزی بفهمم فقط طلاق چه فردا باشه چه صد سال دیگه

الان پدرم و همسرم اینقد همو دوست دارن که اصلا بد همسرمو باور نمیکنه😂😂😂

من فقط اینو میدونم اقتدار پدر برای دختر خییییلی توی زندگی مشترکش تاثیر داره بابای منم همینه هیچ وقت پشتم نبوده برای طلاق پشتمه ها اما توی زندگی هرچی میگم فلان حرفو بزن فلان کارو بکن مثلن اوایل شوهرم خیلی بددل بود توی خونه بابام منو اذیت میکرد بابام لام تا کام حرفی نمیزد انگار وجود نداره یا خیلی چیزای دیگه چون کلن بابام آرومه و این خیلی باعث پروویی مرد میشه دیگه هرطور دلش بخاد رفتار میکنه من الان خدارو شکر همسرم خوب شده اما خون بدل شدم و بابام جیک نمیزد هزار بار گفتم چرا هز دخترت دفاع نمیکنی میگه من دفاع کنم یعنی اون خوب میشه اون دیگه دعوا راه نمیندازه😒

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

من فقط اینو میدونم اقتدار پدر برای دختر خییییلی توی زندگی مشترکش تاثیر داره بابای منم همینه هیچ وقت ...

شوهر من حالا یکم خیلی کم ازم میترسه اونم بخاطر اینکه میدونه من چقد روانیم و ممکنه هر کاری بکنم ....

وگرنه که از سمت خانوادم خیالش تخته تخته 

یه چند بار با شوهرم تلفنی دعوا کردم بابام اومده گفته چرا اینطوری میکنی چرا گیر میدی بهش... ساعت۴ صبح هم خونش نیاد!!!! بخدا از بی محبتی خانوادم پدرم خیلی اذیت شدم خیلی

بابام از اول خاهرمو دوست داشت الانم بعد این اتفاقات که من باهاش سرد شدم به شدت همش خاهرمو بغل میکنه بوس میکنه شوخی میکنه حرف میزنه پای دردودلاش میشینه پشتشه مدام پیش من میگه فلانی فقط خوبه :)

بخدا دهنم صاف شدع

من موندم خاستگار اومد بگم بابام چیه ؟؟ مترسک سر خرمن؟  اصلا بابام نمیاد حتی برای خاستگاری و عرو ...

نه بابای من بر اینکه از سرش باز کنه منو خیلی پی خاستگارهای منو میگرف