2777
2789
عنوان

تا حالا شده تو اتاق پرو گریه کنین ؟

628 بازدید | 41 پست

من چند ساله هر بار ک میرم خرید تو آینه اتاق پرو ک خودمو میبینم گریم میگیره اصلا جون ندارم خیلی لاغرم 

انگار قسمت من نیس چاق شم هر بار یه چیزی میشه وزنم ک اضافه کردم برمیگرده 😔هیچ لباسی بهم نمیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا همینم ولی من از چاقی گریه میکنم

لباس موردعلاقمو میپوشم یا اندازه نیست تا بهم نمیاد و میچسبه بهم 

بعضی وقتا با گریه پروو میکنم😂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

اگه مجردی نگران نباش بعد ازدواج چاق میشی منم ۴۵ کیلو بودم این قدر تلاش کردم چاق شم همه کاری کردم ولی نمیشد بعد ازدواج و مخصوصا بعد زایمان چاق شدم حالا به فکر رژیم و لاغر کردنم ۶۸ کیلو ام

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم