2777
2789
عنوان

تا حالا شده تو اتاق پرو گریه کنین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 41 پست
زورکی غذا بخور  من فقط با غذا تونستم چاق شم  میخواستم بالا بیارم ولی بازم میخوردم

پایبند نیستم ب این کار 

حالا مثلا یه هفته اینجوری خوردم بعد چند روز خب یه اتفاقی پیش میاد اونجوری سفت و سخت نگیرم رژیمو برمیگرده همش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر چکاپ شدی؟ کمبودی چیزی نداری؟ اول برو دکتر اگر گفت سلامتی حتما رژیم پرکالری رو شروع کن روزی ۲ هزار الی ۳ هزار یا بیشتر

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

عزیزم اگه میتونی هزینه کنی پودر جین سینگ درست کن معجزه گره.البته اول اگه هزینشو داری .دوم اگه آدمی هستی که تا تهش ادامه بدی وگرنه بیخیال 

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌

گریه ام نمیگیره.. میچرخم میچرخم آخرین لباسی ک پرو میکنم دیدم اونم تنم نمیشه تا دم در خونمون هر چی فوش هست ب خودم میدم. ای بابا لاغری ام حدی داره مسخرشو در اوردم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
منم دقیقا همینم ولی من از چاقی گریه میکنم لباس موردعلاقمو میپوشم یا اندازه نیست تا بهم نمیاد و میچس ...

من هم یه سال عید رفتم با شوهرم مانتو بخرم هر جایی رفتم مانتو اندازم نشد که نشد ... آبروم رفت جلوش خیس عرق شده بودم 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫