2777
2789
عنوان

دوست پسرم ...

762 بازدید | 46 پست

بچه ها با دوست پسرم هیچ دعوایی نکردیم . هیچ دلخوریی پیش نیومده خانواده هامون در جریانن و بامنم صحبت کردن که ببینن چجوریم و اینا قراره که جدی بشه.. بعد الان چند روزه تا پیام ندم پیام نمیده میگه سرم شلوغه و سرکارم ولی من حس میکنم داره خیانت میکنه.. چجوری بفهمم؟ خب اگه واقعا سرش شلوغه چرا انلاین میشه ولی پیام نمیده؟ جواب هم میخواد بده ۲.۳ ساعت بعد میگه😕 چیکار کنم باهاش؟ 

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم کات میکردم

اخه دوسش دارم اونم همینجور 😕

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
کات کن

دوسش دارم اخه 😕 چجوری بفهمم خیانت نمیکنه

میخواد رابطه رو قطع کنه

نه دقیقا قبل اینا خانوادش باهام حرف زدن و همش حرف این بود که کی بیان جلو الان نمیدونم چشه😕 چجوری بفهمم خیانت نمیکنه؟

به حست اعتماد کن

چجوری مطمئن بشم؟

سرش جای دیگه گرمه

خب چجوری مطمئن بشم😕

نه دقیقا قبل اینا خانوادش باهام حرف زدن و همش حرف این بود که کی بیان جلو الان نمیدونم چشه😕 چجوری بف ...

نمیدونم بخدا من تا حالا تو موقعیت تو نبودم 

اگه من سرت سلیطه و وحشی و حسود نباشم قطعا از چشمم افتادی

خودت رابطه رو کم کن دیگه سراغشو نگیر ببین عکس العملش چیه براش مهمه، حس میکنه که نیستی یا نه

همین کارو کردم بعد مثلا ۷,۸ ساعت پیام میده تازه ببخشید سرم شلوغه