2777
2789
عنوان

دوست پسرم ...

762 بازدید | 46 پست

بچه ها با دوست پسرم هیچ دعوایی نکردیم . هیچ دلخوریی پیش نیومده خانواده هامون در جریانن و بامنم صحبت کردن که ببینن چجوریم و اینا قراره که جدی بشه.. بعد الان چند روزه تا پیام ندم پیام نمیده میگه سرم شلوغه و سرکارم ولی من حس میکنم داره خیانت میکنه.. چجوری بفهمم؟ خب اگه واقعا سرش شلوغه چرا انلاین میشه ولی پیام نمیده؟ جواب هم میخواد بده ۲.۳ ساعت بعد میگه😕 چیکار کنم باهاش؟ 

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بودم کات میکردم

اخه دوسش دارم اونم همینجور 😕

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
کات کن

دوسش دارم اخه 😕 چجوری بفهمم خیانت نمیکنه

میخواد رابطه رو قطع کنه

نه دقیقا قبل اینا خانوادش باهام حرف زدن و همش حرف این بود که کی بیان جلو الان نمیدونم چشه😕 چجوری بفهمم خیانت نمیکنه؟

به حست اعتماد کن

چجوری مطمئن بشم؟

سرش جای دیگه گرمه

خب چجوری مطمئن بشم😕

نه دقیقا قبل اینا خانوادش باهام حرف زدن و همش حرف این بود که کی بیان جلو الان نمیدونم چشه😕 چجوری بف ...

نمیدونم بخدا من تا حالا تو موقعیت تو نبودم 

اگ ورژن پر حرف و غر زدنمو دیدی یعنی خیلی دوست دارم ☺️🥰

خودت رابطه رو کم کن دیگه سراغشو نگیر ببین عکس العملش چیه براش مهمه، حس میکنه که نیستی یا نه

همین کارو کردم بعد مثلا ۷,۸ ساعت پیام میده تازه ببخشید سرم شلوغه

2790
2778
2791
2779
2792